Rüya evet rüya!
şuan nisan 2017
unutmayın Nisan 2008 'de düşüş başlamıştı mayıs 2008de herkes uçacaz kaçacaz diyordu..
aradan bir adam 22bin Endeks dediklerinde gülmüştü millet ,geyik konusu olmuştu
aradan 3 ay geçti ortalık güllük gülüstanlık olmuştu agustos 2008 hatta dolar aksine düşmüştü
ve bizim küçük yatırımcı Koşa koşa Hisse almıştı
sonuç tam iki ay sonra yani ekim 2008'de piyasaları vuran bir kasırga başladı.Destek dinlemeyen bir kasırga.ve ARALIK 2008'de dipteydik
unutmayın Grafikteki TEPELERİ ve dipleri sayarak giderseniz bile şunu göreceksiniz
HER bir dip kısasından sonraki DİP uzun sürmüş 2008'deki dip kısaydı bu kez uzun dip görülecek DOLAR bazında
doların bu gidişle benim kişisel tahminim minimum 6,20TL olması gerekli..
bu arada kuzu derken?
Grafik okumayı bilmeyen bir yatırımcı olmaz..grafikle birlikte Gelişmeleri takip etmek gerekir..
ve her nedense bizim borsamız olsun dünya borsaları olsun kazananlar hep kimler diye merak ettim ve araştırdım
grafikteki dip noktaları takip edip en uç noktasında girebilenler kazanıyor hep.
2018 de olmalı kanıt olarak video bulup eklerim.
çünkü The economist karikatürleri nasılda 2008 verdiyse 2018i de vermiş izlemiştim..hatta DOLarın bitişinin başlama yılı olarak veriyordu gizli mesajlarla.
ordaki videolardaki önceden haber veren DİZİ filmler ve sinema filmleri boşa sölyemiyor..
birileri bu fiyatlardan BOşuna satmıyor.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri