S.A. hayýrlý bayramlar. Forumu iyi t..muhabbeti kýsmý etmeyelim.Burasý fikir alýþveriþi yeri.kaç yýl öðretim görevliliði yaptým kaç yaþýmdan sonra teknik temel analiz öðrenmeye baþladým.eskiden olsa televizyonlar ne derse yapardým ve yapardýk,föy ile hisse alýp sattýðým yýllarý hatýrlarým.burasý borsa koskoca imkb30 þirketinin batýþýný izledim üstelik tüm sahipleri küçük yatýrýmcýydý.tek bildiðim,büyükler zarar etmiyor.fibonacci seviyesi yükselen kanalý kýrýlmak üzere bunu bende okuyorum siz profesyoneller okuyorsunuz,bu saatten sonra birileri uçup kaçmaktan vazgeçmiyor dillendiriyorsa bu sözlerin tek hakký kötektir,sayfa sahibi bizleri koruyor hakkýný yemeyelim,o kadar hisse söyledi içinden cýmbýzla çekip alt tarafý yüzde 20-30 yükselmiþ bir hisse buluyorsunuz emeklerine saygýsýzlýk ediyorsunuz,bu yaþýmda burada bunlarý yazýyorsam haksýzlýða karþý olduðumdan yazýyorum.forumu ilk günden okuyorum,adamýn amacý pazarlanmadan korumak küçük yatýrýmcýyý anlayýn bunu.onun söylediði yüzde 50-60 getirmiþ hisselerde var.düþününce bu piyasanýn daha yukarýsý için zorlandýðý çok açýk anlatýlan gibi kaldýr vur hareketi baþladýðý zaman kenardan izlemek sabýrla açýða satýp beklemek veya sadece izlemek en az 6 ay çok mantýklý bir hareket.Viop için ne yapalým buradan alalým mý satalým mý peki sizce olasýlýk nedir? tamam buraya kadar kumar olayýna dökmeden viopta satmak fibonacci seviyesinden mantýksýz mý? nedenleri ile yazýn hak verelim buradaki her fikir bir beyin fýrtýnasýdýr eðitimci olarak fikirlerin deðerine inanýrým.fakat baþkalarýný karalayanlarýn amaçlarý sadece pazarlama olabilir baþka bir düþünce gelemez aklýmýza. kalýn salýcakla forumu kirletmeyin

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri