Arkadaþ mrb, bu tür kaðýtlarda sizi kim uyaracak haber verecek böyle bir beklentiniz varsa borsaya farklý bir yerden bakýyorsunuz demektir. bu forum bir müddet sonra kumarhaneye döner....bakýn ben uzun yýllardýr bu piyasada olan ve çok büyük paralar kazanan birisi olarak size bir kaç öneri vereyim....
Hemen para kazanma peþinde olan arkadaþlarýn baþarýlý olanlarýný gördüm ama sadece bir iki defalýk sonunda hepsi parayý bitirdi ...uçan kaçan, 5/10 katýna çýkan bu tür senetleri tesadüfen birileri size söyledi diyelim....bu tür duyumlar genellikle 2. AÐIZ bile deðil genelllikle 4.5. el bilgilerdir...her neyse þans yaver gitti hemde dibinden kaðýda girdiniz....senet 2 katýna çýktý kýsa zamanda ...ne olacak vereceksiniz dayanamazsýnýz sisteminiz olmadýðý için zaten bunlarda sistemde iþlemez....hadi vermediniz 3 katýna çýktý....karýn aðrýlarý baþlar kývranýrsýnýz...tabi bu düz bir çizgi þeklinde olmaz en ufak dökmelerde ne yapacaðýnýzý þaþýrýrsýnýz....kaðýt yapýcýlar sizin psikolojinizi çok iyi bildikleri için nerede döküleceðinizi iyi bilirler ve iþlemleri ona göre kurgularlar....iþin özete çok dinleneceðini zannetmeme raðmen belki birkaç kiþiyi bu iþten vazgeçirrim diye yazýyorum....bu iþe soyunacaksýnýz uzun vadeli asla olmaz zaten muhtemelen ilk veya ikinci senette paranýz kalmaz çok gördük....sokaða atacak paranýz varsa bu dönemde bakýn bu fýrsatlar 10-15 yýlda bir gelir dolar bazýnda endekse bakýn....para ýuzun vadede kazanýlýr öyle balllý börek deðil burasý...neyse herkes kendi ipini kendi çeker...

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri