Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
Cep telefonumu anlamadığım bir şekilde ekranıma bilmediğim yabancı bir resim yükleniyordu (Kendi kendine). Biraz önce cep telefonuma kurduğum eset uygulaması ile ev ağını tarattım. Şu şekilde bir bilgi verdi program;

Tehlike altında mıyım? Eğer tehlike altında isem ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olur musunuz?
 Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
Bu anlattığınıza göre çok şey olabilir ama benim tavsiyem telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kurmanız(virüs ihtimali için ) ve ev internetinizin Wi-Fi şifresini değiştirmeniz .
 Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
Teşekkür ederim...
 Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
ya zararlı uygulamadır ya başkasıdır. modem arayüzünden bir bakın kimler bağlanmış

sonra ayarları sıfırlayıp tüm güvenlik düzeyleri açık şekilde yeniden kurun interneti

sorun devam ederse telefonu formatlarsınız
 Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
MAC adresi bir donanım tarafından kullanılır. Yani ağınıza bağlanan şey bir bot değildir, bir cihazdır.

Bu sebeple.

Evinizde smart tv var ise, ağınıza bağlanan cihaz bu olabilir. Çünkü bir çok kişi, ev ağlarına sadece cep telefonu ve bilgisayarların bağlandığını sanıyor.

Smart tv ( Wi-Fi özelliği olan ) var mı evinizde. ?
İlginiz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Cep telefonumu kaplayan resim sorununu çözemedim.

Bu arada IP kontrol edince yabancı cismin kendi laptopum olduğunu gördüm

Buna rağmen bazı güvenlik önlemleri aldım;

- Cep telefonumu fabrika ayarlarına getirdim. Telefonu kaplayan resim olayı çözüldü.

- Modemin şifresini değiştirdim.

- Wi-Fi şifresini değiştirdim.

- Cep telefonları, Smart TV ve Laptop MAC adreslerini modeme tanıtıp filtreledim.

Sanırım bundan sonra problem olmayacak, olursa da yine yardımlarınıza müracaat edeceğim.

Saygılarımla...