Yukarý gitse mali kafasýna yiyecek aþaðý gitse alýcý yok..tek umudu dow yeþillensin bi tur daha yapayim
Yukarý gitse mali kafasýna yiyecek aþaðý gitse alýcý yok..tek umudu dow yeþillensin bi tur daha yapayim
Alacak diyenler desin alacak diye de
Ayný þeyi
Satacak olanlar desin satacak diye
Gün sonu kabul etmiyoruz öyle ona göre
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Dow 22.7 yi gecerse bir 111.5 denemek isteyebilir
Bu sayfaya yazdýðýna göre bu ülkeyle bir baðýn var,ancak kafaný batýya kiraya vermiþsin belli...Belki de çoðu zaten Türkiye'de yaþamýyor,belki 15 temmuz sonrasý kaçanlardan...Ne saðlýk,ne ekonomi bakanýna inanýrsýn,ne de bilim insanlarýna...ülkem herkesten önce önlemlerini almýþ,sürekli her alanda yeni önlemlerle güncelleme yapýyor,yatak,solunum cihazý,ilaç,maske vb. her þeyi sýkýþmadan temin etmiþ,açýklanan rakamlar süreci dünyada en iyi yöneten ülkelerin baþýnda geldiðimiz ortada..."her þey kontrolümüzde" deniyor...ama senin amacýn zaten karalama,küfür,hakaret,iftira…
Bu tipte insan sayýsý burada elbet azýnlýkta ...ama günde 50 tane paylaþým yapýyor...GÜNEÞ BALÇIKLA SIVANMAZ.
Ben hep sizi olurdum da Yazmazdim buralari..simdi hep evde okunca bende yazicam.. sabah uzadim... sonra
100.500 den kisaldim hemiden iyicemen.. bu hareketlerde hep ikindi vakti yukari surer genelde.. ama bu sefer yukarda yeri yok fazla.. asagi gelme daha yuksek
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o artýk þehir efsanesi oldu.
86 yaþýnda adam kurtulmuþtu geçen tvde çýktý.
bebekte gider gençte yaþlýda
bir altyapýn saðlam olacak
iki virüse çok maruz kalmayacaksýn
üç stres kontrolü + beslenme dikkat edeceksin.
aktif spor yapan adamýn dengeli beslenmesi yok ise yada stresli bir yaþamý var ise ve artýk iliklerine kadar iþlemiþ ise virüs risk grubundadýr.
kimse gençliðine güvenmesin artýk
Adana'da maske takmayý itiraz eden vatandaþ: Bu virüs bir siyonist oyunu; bu milleti boþ þeylerle uðraþtýrmayýn.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-bos-seylerle/
youtube komlo teorileri hesaplarýnýn sýký izleyicisi bir vatandaþ olsa gerek![]()
Yer Ýmleri