Hiç satmayacakmýþ gibi alýyor namýssýz.
Hiç satmayacakmýþ gibi alýyor namýssýz.
Dow 150.000 e gider artýk bi de sýfýr atarlar tam olur..
OHHH...
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Pekin'de Kovid-19 tedbirleri uzun süre devam edecek
Çin'in baþkenti Pekin'de yeni tip koronavirüs salgýnýnýn yayýlmasýný önlemek üzere alýnan tedbirlerin uzun süre devam etmesinin planlandýðý bildirildi.
Çin haber ajansý Þinhua'da yer alan habere göre, Pekin Belediye Baþkanlýðý Sözcüsü Þü Hýcien, uluslararasý trafiðin merkezindeki baþkentin halen dýþarýdan gelebilecek salgýnýn etkisine açýk olduðunu, kentte alýnan tedbirlerin kýsa vadede gevþetilmesinin düþünülmediðini ifade etti.
Halen hedefin yurt dýþý kaynaklý vakalarýn sýfýra indirilmesi ve büyük ölçüde kontrol altýna alýnan yurt içi kaynaklý vakalarýn yeniden artmasýnýn önlenmesi olduðunu vurgulayan Hýcien, yurt dýþýndan ve baþka bölgelerden gelenlere uygulanan test ve karantina tedbirlerinin devam edeceðini bildirdi.
Ýnsan hayatýnýn normale dönmesi ve ekonomik üretimin eskisi gibi sürdürebilmesi için uygun zaman aralýðýnýn iyi seçilmesi gerektiðinin altýný çizen Hýcien, Pekin'de uygulanan karantina tedbirlerinin uzun dönem devam etmesini öngördüklerini bildirdi.
Çin yönetimi ülkede mart sonundan itibaren yurt dýþý vakalarýn yurt içinde ortaya çýkanlara göre sayýca aðýrlýk kazanmasý üzerine, ülkenin baþkent Pekin'e gelen yurt dýþý uçuþlar test için baþka bölgelere yönlendirilirken, son 14 günde yurt dýþýndan Çin'in diðer þehirlerinden aktarmayla Pekin'e gelmiþ kiþiler zorunlu testten geçirilip karantina altýna alýnmaya baþlanmýþtý.
Ülkede þu ana dek toplam 81 bin 708 vaka tespit edildi. Bunlardan 77 bin 78 kiþi iyileþerek hastanelerden taburcu edilirken, 3 bin 331 kiþi hayatýný kaybetti. Halen 265'inin durumu kritik olmak üzere 1299 vaka iyileþmeyi bekliyor.
Öte yandan, virüs taþýdýklarý halde hastalýk belirtisi göstermeyen 1047 kiþi týbbi gözetim altýnda tutuluyor.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Þarapsýz pala dolar gontratlarýmý geri vermiyor.
Ben beklerim.
Avýný bekleyen timsah misali.
Ölü kibim.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sercaaannn gene kaybettim fakat daha kapatmadim hadi yap þu baðýþýný sen bý baðýþ yapsan dönecek piyasa he he he
Bugün daha fazla alamaz heralde pelloþ
Siftahýmýzý yapalým bari
109.750 þort
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
.
.
Nasý güzel mi dow analizi..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
100.000 görüyorum dowda ufukta....
ROBOTLAR iþliyor topraðý...![]()