Originally Posted by Sercannn Mehmet abi acele etme long için ve hisse için eyvallah kardeþ SAYGILAR
Originally Posted by Sercannn Bu piyasada para kazanýmýyosanýz gidin maske alýn maske satýn. Ben rakam bazlý çalýþýyorum benim için deðiþen bir þey yok.
ÞÝMDE BAÞTA BEN HER KEZ Gün sonunu merak etmeye baþladým. 91.200-300 hattýnýn üstüne atamazsa satýcý gelmeye baþlar mý takipedelim.
109.450 den geldi. Sonra biraz daha shortladim ortalama 109.250 oldu Garan 7.81 short Sasa 8.82 short Bol kazanclar
gerçek ise süper bir þey insanlýk için...
Originally Posted by alenichev 109.450 den geldi. Sonra biraz daha shortladim ortalama 109.250 oldu Garan 7.81 short Sasa 8.82 short Bol kazanclar 1. Sezon bitmesine 3 bölüm kaldý. Sonra aranýzdayým.
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Originally Posted by rosense eyvallah kardeþ SAYGILAR Yeþil turkuazi zaten yukselis olur ise geçer.
Psikolojik YAS süreci 1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Forum Rules
Yer Ýmleri