su býraz cds neymýs ne iþe yararmýs.......nýye yukselýrmýs......neyýn habercýsýymýs.......yukselýnce ne oluyormus....okuyun....ýlk buyuk ýtfa ne zaman faýz ne olacak bu cdsle bý bakalým
su býraz cds neymýs ne iþe yararmýs.......nýye yukselýrmýs......neyýn habercýsýymýs.......yukselýnce ne oluyormus....okuyun....ýlk buyuk ýtfa ne zaman faýz ne olacak bu cdsle bý bakalým
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
New York borsasý yükseliþle kapandý -AA
WASHINGTON (AA) - New York borsasý, haftanýn ilk iþlem gününü yükseliþle tamamladý.
Kapanýþta, Dow Jones endeksi 1600 puanýn üzerinde deðer kazandý ve yüzde 7,7 artýþla 22.679,99 puana yükseldi.
S&P 500 endeksi yüzde 6,7 artarak 2.655,93 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 7,3 yükseliþle 7.913,24 puana çýktý.
Borsadaki yukarý yönlü seyirde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgýnýnda zirvenin görülmesinin ardýndan daha sakin bir sürece girileceðine iliþkin beklentilerle ABD ve bazý Avrupa ülkelerinde salgýn nedeniyle yaþamýný yitirenlerin sayýsýnýn ivme kaybetmesi belirleyici oldu.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Beni okuyan yok ama ilk itfa Mayýs ta
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yav simdi benim aklima su takildi. Cumbaba havaalanina 1000 yatakli corona hastanesi yapacagiz dedi. 45 gun icinde bitecek dedi. Yani 20 Mayis yapiyor hastanenin acilisi. Demekki devleti yonetenler o tarihlerde hala virus ile cebellesiyor olacagimizi planliyor.
Bizdeki ekonomik kriz iyice derinleþecek artýk U tipi toparlanma olur mu derken L Görünüyor þu an
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
Þimdi benden 110.850 ye
Alan kiþinin kar etmesi için
Bu borsanýn yarýn en az 93 bin üstü açmasý lazým ki sattýðým yere gelesin
Ondan sonra üstüne koyacak ki kar edesin
Yani bu akþam benden malý alan adam 94 görecek te öyle kar yazacak
Yani þu denemeyi yapmadan geçmek istemedim
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Yer Ýmleri