ham petrol -18.5% 14.90$
dolar 6.94
fdow -0.45%
hava 14C'
pompa haber bekleniyor bakalým hayal ürünü ne yumurtlanacak
Pegasus eþleþme atabilecek olan var mý
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bildirime raðmen vadelisi pek deðiþmedi.
Bildirim Ýçeriði
Satýþa Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
16/04/2020
Satýþa Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararýnda Baðýmsýz Üyelerin Çoðunluðunun Onayý Var mý?
Finansal duran varlýk satýþý dolaylý baðlý ortaklýðýmýz DMC Invest B.V. tarafýndan yapýlmakta olup, DMC Invest B.V. Hollanda'da mukim sermayesi halka kapalý bir þirket olduðundan, yönetim kurulunda baðýmsýz yönetim kurulu üyesi bulunmamaktadýr.
Satýlan Finansal Duran Varlýðýn Ünvaný
Doðan Müzik Yapým ve Ticaret A.Þ ("DMC")
Satýlan Finansal Duran Varlýðýn Faaliyet Konusu
Müzik ve eðlence sektöründe faaliyet göstermektedir. NetD Müzik Video Dijital Platform ve Ticaret A.Þ. ("NetD Müzik")'nin sermayesini temsil eden paylarýn tamamý da, paylarý satýþa konu Doðan Müzik Yapým ve Ticaret A.Þ.'ye aittir.
Satýlan Finansal Duran Varlýðýn Sermayesi
13.619.837,-Türk Lirasý
Ýþlemin Tamamlandýðý/Tamamlanacaðý Tarih
Ýþlemin tamamlanmasý, resmi kurumlardan gerekli tüm yasal izinlerin alýnmasý ve sözleþme ile belirlenen diðer rutin "Kapanýþ Ön Koþullarý"nýn gerçekleþmesi þartlarýna baðlý olup, satýþ ve devrin hukuken gerçekleþeceði "Kapanýþ" tarihinde ayrýca kamuya detaylý açýklama yapýlacaktýr.
Satýþ Koþullarý
Peþin (Cash)
Satýlan Paylarýn Nominal Tutarý
Satýþa konu paylarýn nominal tutarý 8.171.903,-Türk Lirasý'dýr.
Beher Pay Fiyatý
2,86 Amerikan Dolarý (USD) olup, Türk Lirasý karþýlýðý "Kapanýþ" tarihinde ayrýca kamuya açýklanacaktýr.
Toplam Tutar
23.400.000 Amerikan Dolarý (USD) olup, Türk Lirasý karþýlýðý "Kapanýþ" tarihinde ayrýca kamuya açýklanacaktýr. "Kapanýþ" tarihine kadar önemli bir nakit çýkýþý beklenmemekle birlikte, olmasý halinde satýþ fiyatý düzeltilecektir.
Satýlan Paylarýn Finansal Duran Varlýðýn Sermayesine Oraný (%)
%60,00
Satýþ Sonrasýnda Finansal Duran Varlýktaki Ýþtirak Oraný (%)
%40,00 (DMC Invest B.V.)
Satýþ Sonrasý Sahip Olunan Oy Haklarýnýn Finansal Duran Varlýðýn Toplam Oy Haklarýna Oraný (%)
%40,00 (DMC Invest B.V.)
Satýlan Finansal Duran Varlýðýn Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Aktif Toplamýna Oraný (%)
Satýlan finansal duran varlýðýn, Ortaklýðýmýz'ýn kamuya açýklanan son finansal tablosundaki eliminasyon sonrasý konsolide özkaynak tutarlarý toplamýnýn aktif toplamýna oraný yaklaþýk %0,40'týr.
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Yýllýk Finansal Tablolara Göre Oluþan Hasýlat Tutarýna Oraný (%)
%1,22
Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkisi
Önemli bir etkisi bulunmamaktadýr.
Satýþ Sonucu Oluþan Kar/Zarar Tutarý
En son kamuya açýklanan konsolide finansal tablolarýmýza göre; iþbu ÖDA tarihi itibariyle oluþacak "iþtirak hisse satýþ karý" tutarý yaklaþýk 135 milyon TL olarak hesaplanmakta olup, mezkur hisse satýþ ve devir iþleminin hukuken geçerli olacaðý "Kapanýþ" tarihindeki döviz kurlarýna baðlý olarak ayrýca bilgilendirme yapýlacaktýr. Diðer taraftan, "Kapanýþ" sonrasý Ortaklýðýmýz konsolide finansal tablolarýnda "özkaynak yöntemi ile deðerlenen yatrýmlar" altýnda takip edilmeye baþlanacak olan Doðan Müzik Yapým ve Ticaret A.Þ ("DMC")'nin makul deðerinde de satýþ fiyatý dikkate alýnarak olumlu düzeltme yapýlmasý söz konusu olup, bu tutar da ayrýca Kar veya Zarar Tablosu'nda sunulacaktýr. Konuya iliþkin detaylý bilgiler kamuya açýklanacak finansal raporumuzda yer alacaktýr.
Varsa Satýþ Karýnýn Ne Þekilde Deðerlendirileceði
Söz konusu "iþtirak hisse satýþ karý/zararý" tutarý dolaylý baðlý ortaklýðýmýz DMC Invest B.V. tarafýndan deðerlendirilecektir.
Varsa Satýþ Karýnýn Ne Þekilde Deðerlendirileceðine Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
Söz konusu "iþtirak hisse satýþ karý/zararý" tutarýnýn kullanýmý ile ilgili olarak; dolaylý baðlý ortaklýðýmýz DMC Invest B.V. tarafýndan, hisse satýþ ve devir iþleminin hukuken geçerli olacaðý "Kapanýþ" tarihini takiben ayrý bir Yönetim Kurulu Kararý alýnacaktýr.
Satýn Alan Kiþinin Adý/Ünvaný
Believe International
Karþý Taraf SPK Düzenlemelerine Göre Ýliþkili Taraf mýdýr?
Hayýr (No)
Satýn Alan Kiþinin Ortaklýkla Ýliþkisi
Yoktur.
Varsa Ýþleme Ýliþkin Sözleþme Tarihi
17/04/2020
Finansal Duran Varlýðýn Deðerinin Belirlenme Yöntemi
Pazarlýk Usulü
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
ceoem benden söylemesi
Yer Ýmleri