yiðit baran olumlu birþey yok adamlar halen kot ücretini yatýrmamýþlar
yiðit baran olumlu birþey yok adamlar halen kot ücretini yatýrmamýþlar
Bu yazýdan çýkan sonuç varýný yokunu elindekini avucundaki yatýr tancýk gezsin dolaþsýn
Alan Yok nasýlsa satanda tancýk parayý versin millet diyorsun
Bu kaðýt çýkacaksa tanýn zuladaki parasýyla çýkacak yaðma Yok alýcý bulamadýðý sürece mal gibi ortada kalacak o zaman kendi kaðýdýný kendi yükseltecek bizde maliyet artý enflasyon satacaz tan anlayacak bunu
Oyun Yok nokta
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Burada havalar sinirler bozulmuþ sevgili tamcýk amacýna ulaþýyor insanlarýn sinirlerini bozuyor sabýrlarýný test ediyor .
Sessiz kal yigit kardes nedenmi cunku olmaz dedigimiz hersey masallah bu hissede basimiza geldi
Sermaye oz sermaye sifirlandi yakin izleme pazari vb yok bu kadar olamz dedigimiz yani ne olacagi belli degil sessiz kal yapacak birsey yok
Bak benim sesim solugum cikmiyor neden migdem bulandý cunku bimer spk borsa ist heryere yazdim kim benim kadar yazdý sonuc adam kedi gibi
Bu yuzden adeletine guvendigimiz yuceler yucesinde artik sabir ile bekliyoruz
Centur burada sermaye bosaliyor dedikce biz yokya dedik bukadar olmaz dedik gelecegi goren arkadas tebrikler
Ases kardesi severim herzaman katkýsý oldu
Yigit seni severim iyi niyetli oldugunu dusunurum ama bu aralar sessizce bekleyelim
Ama bana dersenizki %5 hisse ve imza ile mahkemeye verelim geneler kurula zorlayalim sermaye koysun vb ama inanin icim almiyor gucum kalmadý batacaksada batsýn Bakadar suredir baský altýnda tutulmaz bir hisse niyetleri suan gundemde ciftlik b ne farký var biri legal biri illegal
Sonuc: Allah yardýmcýmýz olsun bol bol sabýr versin bizlere
Sene 2010 8 yýl gecmis seyredin ibret alýn ciftlik bankýn legali Sermaye bitmis yapan rüzgarý rezillik degilde ne
https://youtu.be/vO9rUydXruQ.
Meþgulüm akýl vicdan sahibi yüreðiyle konuþur 30 sene kaðýt aldým sattým 7 yýl önce bir hata ettim aracý kurum çakalýn önerisi ile girdim o zaman varyo idi anlý þanlý algý haber vb ne varsa yaptý düþtükçe züðürt tesellisi elimizde avucumuzda alttan alýp maliyet yapalým dedik
Ama öyle ********in tuzaðýna düþmüþüz ki zaman haklý çýkarmasaydý keþke
Ama kimseyi suçlamýyorum tamamen kiþisel hatam eyvallah
Lakin kaðýtta olaný izlediniz gýdým gýdým adam millete saçtý þimdi yasal zorluklar mý daha semirecek planmý var görecez
Ama dayanamadýðm bir husus yahu bu kalpazanýn eline düþtük durmadan hersene ortak yabancý katar Çin Ýngiliz þirket atmadýðý yalan kalmadý sonuç fiyasko
Peki bu forumda yalana borcum mu var olanlar ortada diye Bas bas baðýrýyoruz görevli tetikçiler operasyon baþýnda peydahlanýp allayýp pullayýp iþ bitince kaçýyorlar daha dün 1,2 den 0,6 geldi yalancý þahit baran ve gibiler güzelleme yapýyor her lafa da cevap hazýr hiç sahtekarlýklarýn bedelli olacakmý veya bu senet yatýrýmcý senedi mi diye düþünmez varsa yoksa algý onun görevi tetikçilik bizlerde doðrularý yazalým
Katar Çin Ýngiliz ortak nerde buhar sermaye noldu týss piyasa kalpazanlarýyla ne tür iliþkiler soruyorum týsss gir Google la tek tek isim yaz kocaman soru çýkýyor
Yahu çiftlik bank damý ders deðil biz yasal olarak kýlýfýyla soyulduk diyoruz adam 3 öküz býrakmamýþ bunlar hala allayýp pulluyor yahu kral çýplak diyorum lanet olsun gelecek paraya bu adamýn mesleði bu dedikçe baran vs saatlerce yazýyor hemde tancýðýn bütün diðer kaðýtlarýna da kardeþim dur yahu akýl satacaðýna git istediðin kadar al ama bizde keriz deðiliz olan biten belli adam giriyor yükseltip yüksekten yeni maðdur buluyor sonuç gene baþa dönmek sen bunu düþün rica ediyorum cevap yazdýkça þana dozum da artarak yazacaz git uyu dinlen tancýk tan aldýðýn komisyon da yeter
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sekfk dan 8 ay önceki açýklama için bilgi istenmesi !!
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/620911
28 temmuz aciklamisi
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Özet Bilgi
Takip Firmalarý Hakkýnda
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
01.06.2017
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Yasal takip firmalarýndan Kýrcý Elektroteknik San. ve Tic Ltd. Þti. hakkýnda takip iþlemleri hakkýnda bilgilendirme;
Kenan Onak, Ayten Onak ve Egeli&Co Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. aleyhine ikame ettiðiniz Ýstanbul 17. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2016/307 E. sayýlý dosyasý ile görülen davanýn, 18.05.2017 tarihli celsesinde dosyanýn bilirkiþiye tevdiine karar verilmiþtir. Ýstanbul 17. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2016/307 E. sayýlý dosyasýnda, ÝÝK. 257 ve devamý maddeleri gereðince; davalý Egeli & Co Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.'nin taþýnýr ve taþýnmaz mallarý ile üçüncü kiþilerdeki hak ve alacaklarý üzerinde ihtiyati haciz kararý verilmesi yönündeki talebimizin reddi kararýna karþý, Ýstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yoluna gidilmiþse de; Ýstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 9. Hukuk Dairesi tarafýndan istinaf baþvurumuzun reddine karar verilmiþtir. Ýstanbul 17. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2016/307 E. sayýlý dosyasýnýn gelecek duruþma günü, 07.12.2017 tarihindedir.
Þirketimizin kredi borçlusu Kýrcý Elektroteknik firma kefillerinde KRC Gayrimenkul Yatýrým A.Þ'nin ("KRC Gayrimenkul") iþtiraki Egeli&Co Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. ("Egeli&Co)'nin Yönetim Kurulu Üyeleri; Tan Egeli, Ali Sami Er, Ersoy Çoban, Mehmet Cemal Tükel, Murat Çilingir, Murat Tanrýöver ve Genel Müdürü Akýn Aydýn aleyhine, Ýstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde açmýþ olduðumuz tazminat davasýnda, davanýn reddine karar verilmiþti. 29.05.2017 günü, tehir-i icra talepli olarak temyiz yoluna baþvurulmuþtur. Temyiz incelemesi halen devam etmekte olup, yerel mahkemenin kararý henüz kesinleþmemiþtir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Bu özel durumdan sonra herhangi bir açýklama yapýlmamasý konu hakkýnda yatýrýmcýlara bilgi verilmemesi bu konun tekrardan gözden gecirilmesi saygilarimla
Mehmet Akbýyýk
Yatýrýmcý Ýliþkileri Bölüm Üyesi
[email protected]
2123623400
SPK'nin Ozel Durumlar Tebligi (II-15.1) 23. Maddesinin 7. fikrasi uyulmasýna dikkat cekilmesi
7) Önceden yapýlmýþ olan özel durum açýklamalarýnda meydana gelen geliþmeler ve deðiþiklikler sürekli olarak güncellenerek kamuya duyurulur. Daha önce özel durum açýklamasý yoluyla kamuya duyurulan ve henüz sonuçlanmamýþ bir hususta herhangi bir geliþme olmaz ise, bu durum konuya iliþkin son özel durum açýklama tarihinden itibaren altmýþar günlük sürelerle, gerekçeleri ile birlikte kamuya açýklanýr
Açýklamalar
Þirketimizin %100 oranýnda sahibi olduðu, baðlý ortaklýðýmýz EGC Enerji Çözümleri A.Þ.'nin , geçici enerji çözümleri ve iþ makinasý kiralama alanýnda faaliyet gösteren Efe Jeneratör Vinç Makina Satýþ Kiralama Ve Servis Hizmetleri A.Þ.'nin tamamýný 3.600.000 Türk Lirasý karþýlýðýnda satýn aldýðý ve devir iþlemlerinin tamamlandýðý bilgisi þirketimize ulaþmýþtýr. Satýn alma iþleminin tamamlanmasý ile birlikte EGC Enerji Çözümleri A.Þ.'nin faaliyet alaný geniþlemekle kalmayýp, kiralanabilir makina parký iki katýna artmaktadýr.
Kamunun bilgisine sunarýz.
**Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
Yer Ýmleri