2.sayfada yazdýklarýmý tekrar bi okuyun derim.atpet maktk sýra atlas ve son durak mepet. Bu þiþko bana iyi bir ders vermiþ onu anladým. Ytd
2.sayfada yazdýklarýmý tekrar bi okuyun derim.atpet maktk sýra atlas ve son durak mepet. Bu þiþko bana iyi bir ders vermiþ onu anladým. Ytd
Ha bu arada yiðit beyle eukyo da rastgelmistik.deneme amaçlý hisseyi bi yokladim. Ýþ çýkar ordan ama spek çok ucuz hesaplar yapýyor. Zaten orda durmadim avgyo gecmistim. Þimdi cogunluk atlastayim. Yarýn tsporu bi yoklayacaðým.castan mucize bi haber çýkar mý acaba bakalým. Ytd
EGLYO: Fiili dolaþýmdaki lot sayýsý: 3.192.654,48 Pay oraný: %15,96
**Hayatta en pahalý þey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.
Ýnþallah yazdýklarýmý kale alan olmuþtur. Atlasla yola devam. Halen þansýnýzý kaybetmediniz. Atlas atpet mepet maktk . Ytd
Atlas þuan 1, 73-74.bi geri cekilme olabilir. Atpet 1, 40 daha uygun duruyor. Tabi ne olacaðýný bilemeyiz ama takibinizde olsunlar. Ytd
Mepet maktk için günlük hareketler önemli deðil þu an. 1-2 ay hedef konulup beklenilecek hisseler. Saglamcý iseniz degerlendirebilirsiniz. Ytd
Atlasta beklediðim geri çekilme oldu.ama bekledigimden çok daha fazla oldu. Þahsen 1, 60 ýn altýný pek beklemiyordum . Zaten altýný görünce 1, 57 den çýktým. Þimdi ibre sanki diðer tarafa dönmüþ gibi. Yani koza ipek kozal. Bende biraz oralardayým. Tabi yükselirken girdik. Ama beklentim yüksek. Gerçekleþirse tekrar daha önce saydýðým hisselere döneceðim. Ytd
Bu hissede Param pul oldu beklemekten baska carem yok
Sýfýrada düþse buradayým artýk 2 ayda bir ugruyorum foruma
Tek umudum açýklýk oraný çok düþük elbet birgün yükselecek
Yer Ýmleri