Merhabalar. Görüldüðü gibi ASELS kýrýlým aþaðý yönlü gerçekleþti.
Teknik olarak turkuaz yukarý kýrýlýmý ya da kanala tekrar geri dönüþ beklemeliyim. Takipte kalýp izleyecem artýk.
Merhabalar. Görüldüðü gibi ASELS kýrýlým aþaðý yönlü gerçekleþti.
Teknik olarak turkuaz yukarý kýrýlýmý ya da kanala tekrar geri dönüþ beklemeliyim. Takipte kalýp izleyecem artýk.
Her þey fiyatlarýn içerisindedir, gerisi önemsizdir. HF ve SL. TTTTO
Aselsan uzun vadeli olarak benimde portfoyumunde bulunan guvendigim saglam hisselerden. Gelecek hafta cok ters bisiler olmazsa bir hareket bekliyorum. Ama genel anlamda mlsf bulundugumuz surec aselsana hakli olarak ilgiyi azaltti. Cok bir surecten geciyoruz. Aselsan icin biraz sabretmek gerekecek diye dusunuyorum. insallah saglikla bu sureci atlattiktan sonra aselsanin hakettigi yere gelecegine inaniyorum
BIST100 grafiðimizin son hali bu þekilde.
89200 fibo etrafýnda dolanýp duruyor. Yeþil trende yaklaþmakta. MACD sýfýra gelmiþ. RSI 50 civarý dalgalanmakta.
Velhasýlý kelam, bu hafta karar haftasý olabilir. Özellikle PERÞEMBE/CUMA günü.
Gümüþ tutmaya devam. Hisselerde izle modundayým. Nakit kraldýr.
Alým-satýmlarým kýsa vadeli hareketlerimle ile ilgili.
Aslýnda açýklamasý mesajda var. YÜKSELÝÞ trendine girersek ya da bir dip daha yaparsak þartýyla alým yapabilirim. Belki biraz daha üstten belki de biraz daha alttan... Ama net bir sinyal görmeden izlemedeyim demek istedim.
Sevgiler..
DOLAR/TL çok basit aslýnda. Yeþil trend kýrýlmadýkça yön yukarý.
YKSLN grafikteki yukarý kýrýlým baþarýsýz olmuþ. 7,04-7,06 altýnda kapanýþlar satýþ baskýsýný artýrýr. 7,30-7,33 üste kýrýlým saðlayabilirse sert þekilde 7,74 e vurur. Geçerse 8,42 fibo hedef olur. KARAR haftasý bence..
Yer Ýmleri