Takip ettiðim ve edeceðim senetler genelde derinliði olan bunlar ve benzerleri þirketlere aittir.
Temelinde ya da özelinde yeni bir hikayeye inanýrsam, bu inancý teknikle de desteklersem sýð tahtalarda nadiren iþlem yapýyorum.
Takip ettiðim ve edeceðim senetler genelde derinliði olan bunlar ve benzerleri þirketlere aittir.
Temelinde ya da özelinde yeni bir hikayeye inanýrsam, bu inancý teknikle de desteklersem sýð tahtalarda nadiren iþlem yapýyorum.
Her þey fiyatlarýn içerisindedir, gerisi önemsizdir. HF ve SL. TTTTO
Endeks içinde bir kaç kelâm edecek olur isek; takip ettiðim þablon:
Yeþil trend kýrýlmadýkça orta vade devam pozisyonundayým. An itibariyle 94133.
Fibo %38,2 seviyesi 98.200 üstü kapanýþlarda endeks hedefi hem %0,50 fibo seviyesi hem de mor düþen trend seviyesi 103.000 seviyelerine tekabül ediyor.
Kolay gelsin hayýrlý olsun. ..takipdeyim inþallah
Bir de bu hisseler için pozisyon alabileceðiniz noktalar nerelerdir acaba. takip de oluruz zaman paylasirsa nýz seviniriz
Endekste kýsa vade yukarý gitmekte zorlanma ve negatif uyumsuzluklar var.
ASELS 27,20 altý stratejime baðlý olarak 1/3 sattým. Mal her zaman alýnýr.
PORTFÖY: Nakit=%40 / Gümüþ=%25 / Hisse=%35
AYGAZ kýsa vadeli olarak düþeni kýrmýþ. 10,10 alým için uygunmuþ. 10,47(FÝBO) ve 10,52(PÝVOT) dirençlerine dokunabilir. 10,29 kapanýþtan ötürü yukarýya çok marj yok. Bu dirençlerin kýrýlmasýný ya da düþen trende olasý bir pull-back yapmasýný beklemek daha mantýklý duruyor. Ýki ihtimale göre nakitin 1/3-1/4 kýsmý ile alým yapma adýna takibe devam.
Önceki iletimde de yazdýðým gibi gümüþ maliyetim 3,08 TL. Ölmezde sað kalýrsak uzun vadeli tutmayý düþünüyorum. 3,40 üstü AYLIK kapanýþlarda önce 5 TL, ardýndan ise 5 TL üstü 5,40 geçilirse 7,5 TL beklentim var. Uzun vadeli takipte grafikte de görüleceði üzere 21 Aylýk ortalama altýnda aylýk kapanýþ yapmadýkça hedeflerin görülebileceðini düþünüyorum. Bu ortalamaya olasý geri çekilmeleri alým fýrsatý olarak deðerlendirip portföydeki oranýný %50'ye kadar çýkartabilirim. Uzun vadeli düþündüðüm için stop-loss olarak 21 Aylýk ortalamayý ya da çizdiðim yeþil trend kýrýlýmýný takip ediyor olacaðým. Çok önemli dirençlerde ya da fibo seviyelerinde belki 1/4 ya da 1/3 ile trade ederek maliyeti düþürmeyi denerim.
CEMTS bayrak formasyonu hedefi 10,28.
Bu piyasada gider mi, tartýþýlýr!Gerçi neler gitti neler.
Ama endeks bir süre yatayda in-çýk devam edebilirse neden olmasýn.
Tabi ki öncesinde zorlu fibo dirençleri var. Grafikte hepsi sol tarafta görülebilir.
6,43 stoplu az lotlu risk alabilirim. Az lotlu iþlem sebebim tahtanýn derinliðinin olmamasý.
Öncesinde -belki maliyete yükseltecek ama- %50 fibo geçilecek mi ya da 6,43 e pull back yapacak mý beklenebilir.
Yer Ýmleri