Cidden başlığın adını değiştirmek gerekiyor .. Yahu cafe trend var orada ne güzel rahat rahat gelin konuşun ..
Cidden başlığın adını değiştirmek gerekiyor .. Yahu cafe trend var orada ne güzel rahat rahat gelin konuşun ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hadi Arkadaşlar Sn. Dimitris kardesimize biraz baskı yapın, rakılar, şaraplar, biralar geliyor, huri veya Nuriyi kendiniz bulursunuz artık bir o eksik kaldı.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Dolar 7,0086
Sabah akşam dolar gaymenin nesini konuşacaz, 3 gün sonra kimse kalmaz bu başlıkta.
O şikayet eden zibidiler gelsin yazsın da, bilelim dolar hakkındaki derin bilgilerini.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Biz ülke olarak domuz eti yemiyoruz ama gelen turistler için domuz üretiyoruz.
Alkol işine de ticari olarak bakabilsek ülke ekonomisine büyük katkıları olur . Ülkede viski üretimi yok . Şarap az. Bira üretimi yaygın değil.
Ülkede rakı tüketimi az. Rakının yanına başka etiket ürünler konabilir.
Bu tür ilerlemeler ihraç ürünü olarak ülkeye döviz girişine de faydalı olacaktır. ( dolara bağladım. Şikayet etmeyin)
Yer İmleri