bu fatih tezcan denen tipin yazdýðý tweewti akp muhalifi biri yazmýþ olsa, gözaltý süresi kac dakka olurdu? bence 3 dakkada alýnýrdý ama fatih in seveni çok savcýlar da tam cumhuriyet savcýsý olunca tadýndan yenmeyen laik ülke yapmýþ oluyolar.
bu fatih tezcan denen tipin yazdýðý tweewti akp muhalifi biri yazmýþ olsa, gözaltý süresi kac dakka olurdu? bence 3 dakkada alýnýrdý ama fatih in seveni çok savcýlar da tam cumhuriyet savcýsý olunca tadýndan yenmeyen laik ülke yapmýþ oluyolar.
Usdtry 6.9555
Ulusal Egemenlik Ve Cocuk Bayramimiz kutlu olsun.
Ataturk ve silah arkadaslarinin mrkani cennet olsun
Usdtry 6.9494
Geçmiþ bayram tatillerinde yapýlan hareketler.
Cumaya dikkat demiþtim bugünden baþladýlar...
Mayýsý komple karantinaya alsak 5,95e düþer mi?![]()
Gümrük vergilerine bakarsanýz durum ciddi. Cari açýk eðer doðal yollarla kapanacaksa ekonominin küçülmesi gerekiyor. Buda vergi gelirleri ve iþsizlik üzerinden kamu maliyesini etkileyecektir.
Ben þu anda mevcut ekonomi yönetiminin çýkýþ planýn ne olduðunu anlayamadým. Forumdaþlarýn fikirlerini almak isterim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
DSÖ den flaþ aþý açýklamasý: 6 aþýda umut veren geliþme.
Birleþmiþ Milletler çatýsý altýnda faaliyet gösteren Dünya Saðlýk Örgütü, dünya çapýnda 83 corona virüsü aþýsýnýn geliþtirildiðini duyurdu.
Örgüt tarafýndan yapýlan açýklamada, 6 aþýda insan üzerinde denemeler baþladý ifadesi kullanýldý.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...elisme-1734694
Þimdi de eczanelere hücum baslar...bir izdiham da orada olur....
Bizim millet belesi sever zaten...
Beleþ beþ tane leblebi dagitacaz deseler millet birbirini ezer...SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri