Oralara gidenlerin çoðu kasap oluyor galiba sanýrým bana öyle geliyor Yüksek ihtimalle .
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Oralara gidenlerin çoðu kasap oluyor galiba sanýrým bana öyle geliyor Yüksek ihtimalle .
Bu yapay zekalar biraz gerizekalý devrik cümleyi düzeltme yapmýyorlar bu teknoloji çaðýnda çok geri kalmýþlar bu konuda
90 larda devlet televizyonunda dizlerde içki içiyorlardý sürekli .
Vaybe nereden nereye
Adamlar matematiksel model koymuþlar. Bende hala nasýl bu iþin düzeldiðine akýl sýr erdiremiyorum ama sonuçta Türk genimi dersiniz, saðlýk sistemimi , Allahýn lütfumu bilemiyorum. Birey olarak hala yaþayacam mý ölecem mi bilmiyorum ama ülke bir þekilde atlatýyor hastalýðý. Amerika ve ingiltere bile hedefledikleri rakamýn altýnda süreci tamamlayacaklar gibi görünüyor.
Þimdi önümüzde toplumsal ayrýþma kýsmý var. Hastalýðý geçirenler ve geçirmeyenlerin mücadelesi olacak (filmde öyleydi). Kast ettiðim hastalýðý geçirmeyenler sýnýrlama isterken, geçirenler sýnýrlamasýz eski bildikleri hayatý yaþamak isteyecekler. Birde taþýyýcýlar olacak mý olacaksa nasýl izole olacaklar onu merak ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Sn hakem kafada varyasyon kurma abicim
Sen ankarada degilmisin
Ha ankara ha isvec
Uygula ayni taktigi
Yurtdýþý isi yas
Gurcu azeri pahalý
Gurcude bizi pek sevdikleri izlenimi almadým
Iran ucuzda sokaga adim atsan vatandaþýnin yarisi hafiye gerci bnm gibi farkli düþünmeye çalýþanlarin hosuna gitmiyo degil ha ama
insanlari imkan bulan hmn ordan Ayrilmaya bakýyo yukarýda örnekler verilmiþte
Son düzenleme : Moruk; 25-04-2020 saat: 16:23.
Hipotansiyonlular kan veremiyor olsa dükkan onlarýn
Bir Türk icin en mantiklisi hala Türkiye (siyasete gözümüzü, kulagimizi kapatirsak).
Mühim olan ne kadar gelir ve yasam tarzi gerek onu belirlemek.
Izmir'de, Istanbul'da yasam sart degil.
Izmir'de 1M olan ayni ev Aydin'da 350K örnegin. Geri kalani ile cok daha farkli gelir elde edilir.
Cok ucuz görünen ülkelerde baska sikintilar var.
Alman fakirleri Bulgaristan'a takilmaya basladilar, cünkü Türkiye onlara pahaliya degil, bürokasi olarak zor gelmeye basladi.
Bulgaristan AB'de oldugu icin, oturum izni, hastalik sigorta esdegerliligi falan daha kolay.
Yunanistan'a gidenler orta halli olanlar ve kendine ev alabilenler.
Ancak hepimizin en büyük sorunu aliskanlik.
Alistigimiz ortami birakmak zor geliyor.
Yer Ýmleri