Çeþme'de filan Iskandinav bayanlarý görünce, ohaaa... deyip neler .... neyse fazla ayrýntýya girmeyeyim, velhasýl firijit olduklarýný bilem bile öðrendik sayeniz de, bir gidin yahu!![]()
Çeþme'de filan Iskandinav bayanlarý görünce, ohaaa... deyip neler .... neyse fazla ayrýntýya girmeyeyim, velhasýl firijit olduklarýný bilem bile öðrendik sayeniz de, bir gidin yahu!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Greta Garbo'dan anlamalýydým zaten!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
REha abi viop basligini aksatmamaasli troller paso iyi haber pompalamaya calisiyor . sen olunca inlerine geri kaciyorlar biraz daha fazla sIKLIKLA ugra oraya
![]()
...
Buralarda bir kadýn ''eþim bana tecavüz etti ''cümlesini kuramaz. Ayýplar millet .
Kadýn olmak çok zor gerçekten.
Yýllar önce kadýn bir çalýþaným sürekli izin alýp hastaneye giderdi ama o kadar sýk izin alýrdý ki yalan söylediðini düþünüyordum. Sonradan ailemden birisiyle konuþmuþ. Nedeni bana geldi. Kadýna kýzdýðým için bile vicdan azabý çektim.
Sadýçlýk diye bir þey var bilirsiniz. Ve bir konuþma yapýlýr damatla. Birkaç kez yaptým. Söylediðim ilk cümle, eþin senin fahiþen deðildir demek olur.
Neyse Berkecan 'a baðlamadan konuyu deðiþtireyim. Ne olacak bu dolarýn hali yavv![]()
15 Günlük sakal, 4 aydan fazladýr kesilmemiþ saç, modern Robinson Cruseo döndük yeminlen.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer Ýmleri