Bakan Koca : Filyasyon bu baþarýda önemli bir rol oynamaktadýr , hastanýn temas ettiði kiþilere yoðunlaþtýk ve bunda baþarý saðladýk . Diðer ülkelerin yaygýn tarama uygulamasý baþarýsýz oldu
Bakan Koca : Filyasyon bu baþarýda önemli bir rol oynamaktadýr , hastanýn temas ettiði kiþilere yoðunlaþtýk ve bunda baþarý saðladýk . Diðer ülkelerin yaygýn tarama uygulamasý baþarýsýz oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
$ = 6.99 TL ...
Ben þu an bu fiyattan þirketlerin döviz ödemesi olduðu için mecburiyet dýþýnda 1 $ alýndýðý kanaatinde deðilim ...
Bankacýlar la ve ciddi sermaye sahipleriyle de konuþtuðum da bu fiyatýn üstünü görmek istediklerini o zaman yönün 7.20 - 7.35 bandý olduðunu ve ancak o zaman dolarýn geri gelse bile 7 TL nin artýk direnç olacaðýna inandýklarýný söylüyorlar ...
Ben de ayný kanaatteyim ...
Soru þu bence bunu mb da biliyor .. 7 TL üzeri alýcýlar hazýrda bekliyor ..
Serbest býrak alan alsýn senin rezervine de ihtiyaç olmayacak ....
2018 Brunson krizinden beri 6.30 maliyetle bekleyen insanlar var ..
Hane halký ve þirketlerin DTH larýnýn en az % 20 si bozulur diye düþünüyorum ...
Necmettin hocanýn deyimiyle ÞAKKKK 40 milyar $ para arzý olmuþ olur o kadar talep olmazsa da yine 7 TL nin oralarda dengelenir ..
Sen de rezervini kaybetmemiþ olursun ...
Ben bunun dýþýnda ülkemizde ki DTH larýn asla bozulmayacaðý kanaatindeyim ...
Ýstersen negatif faiz ver orada ciddi bir katýlaþma var ....
Düþüncelerime katýlan katýlmayan tüm dostlarýn yorumlarýný bekliyorum ...
Herkese Saygýlar ..
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir ....
Adam olmayana , Düþman bile olmam ....
Bakan Koca : Biz hidroksiklorokin ilacýný kullanmama baþladýðýmýzda ABD’de bu ilaçin yararlý olduðuna onay verilmemiþti , ayrýca Çin’de sadece yoðun bakýmdaki hastalara uygulanýrken biz belirti gösteren herkese uygulandýk ve büyük fayda gördük . Bu yaklaþýmýmýzla hastalýðýn zatureye dönüþmesini büyük oranda engelledik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : Rakamlara raðmen tedbirleri elden býrakmamalýyýz , günlük tabloda hala yeni vakalar çýkýyor bu yüzden mücadele devam edecek , mücadeleyi býrakmamalýyýz
Gelecek hafta alýþveriþ merkezlerini açarak virüse büyük bir darbe indireceðiz.
Yer Ýmleri