-
sn. delikan doların son durumu nedir ? Sigara molasındamısın . FED daha ne yapsın . bu usd/ try neden aynı yerde. Bir açıklama bekliyoruz şahsınızdan .
-
Jerome Powell, TSİ 21:30'da faiz kararı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
-
Hoca gorunumlu ingiliz casuslarini tam anlami ile tamamlayamadi. Gununuzdede memurlara abd egitim firsati altinda egitime gonderiliyor bunu yasaklarim gelince devletin memuru degilde abd sirketlerinin calisani oluyor
-

Originally Posted by
ressam
sn. delikan doların son durumu nedir ? Sigara molasındamısın . FED daha ne yapsın . bu usd/ try neden aynı yerde. Bir açıklama bekliyoruz şahsınızdan .
Doların durumunu daha önce fransızca olarak yazmıştım.
Herkes ha 7 ha 7 dedi.
olmadı. bi türlü.
-

Originally Posted by
eksina
Hoca gorunumlu ingiliz casuslarini tam anlami ile tamamlayamadi. Gununuzdede memurlara abd egitim firsati altinda egitime gonderiliyor bunu yasaklarim gelince devletin memuru degilde abd sirketlerinin calisani oluyor
Milli Şef 'ten sonraki tarihlerde kimlerin Amerika 'da eğitim aldığını iyi incelemek lazım. Ayrıntıya girmeye gerek yok .
-

Originally Posted by
Egeli
Türklerle temasta bulunmadan gidip gelecekler anlamında. Korona free otelden daha olası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bak şimdi karantina eyvallah, işsizlik eyvallah ama bu dediğin bardağı taşırır. İsyan çıkar
-

Originally Posted by
ressam
Bu bağış, yardım adına ne derseniz acil yasaklanmalı. Yasaklanacağına inanmıyorum ama temennim öyle. FETÖ ve diğer bütün örgütler hep bu masumane kelimenin arkasına sığınarak para topluyorlar. Devletin bütçesini geçecek örgütler varmış. Cebinden para harcayarak tarikat kursunlar da ben onların din aşkına inanayım. Diğerleri de aynı şekilde , yardım etmek için yardım topluyorlar alakaya turp suyu.
Tarikat işinde iyi para var . Ben de bir tane kursam diyorum. Görev almak isteyenler özelden yazsin .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri