-

Originally Posted by
kitapci34
birisi o miktarı toplayamazlar demişti
bir rizeli abla da ben günde 700 kilo çay topluyorum gibi bir şey demişti ki
o zaman iyi bir bürokrat parası/maaşı çıkarılır
700 duymadım toplayan, olabilirde, 500/600 toplayanlar biliyorum
ortalama devamlı toplayanlar 400/500 bile toplasa iyi para
500 x 3,5 : 1750
1750/3x2 : 1166 tl günde eder...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-
Allah allah çay işinde rakamlar böyle ve tüm karadenizliler istanbulda öyle mi.Bu işte bir başka iş olmalı.Bilemediğim bir ayrıntı olmalı.
-
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-

Originally Posted by
hkm
Allah allah çay işinde rakamlar böyle ve tüm karadenizliler istanbulda öyle mi.Bu işte bir başka iş olmalı.Bilemediğim bir ayrıntı olmalı.
Onlar patron hocam gürcüleri biraz ucuza çalıştırıyorlardı, bu sene gelemediler.
başkanım ferrarisi olupta 1000 liralık yardıma başvuranları çalıştıracak artık
bi onlar AÇ.
-

Originally Posted by
kitapci34
Onlar patron hocam gürcüleri biraz ucuza çalıştırıyorlardı, bu sene gelemediler.
başkanım ferrarisi olupta 1000 liralık yardıma başvuranları çalıştıracak artık
bi onlar AÇ.
Yok ya biz adam olmayız,sn kitapçı umut yok bizden o kesin.
-
Gürcü dediğin de parasını dolara çevirip ülkesine götürüyordur,üç beş döviz kaybı ordan bile oluyordur.
-

Originally Posted by
hkm
senede 50 gün
olsun 60 gün
-

Originally Posted by
guneysu
senede 50 gün

olsun 60 gün
Anladım,aşırı parttime bir iş.E o zaman aslında daha kolay olmalı iki ay insan dişini sıkar o parayı gürcülere falan kaptırmaz mantıken ama demek ki gürcü işi daha kolaya geliyor bizimkilere.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri