Valla benim bir dükkan vardý.Komþu kiracýsýndan býktý satýlýða çýkardý.Aylardýr satamýyordu.Bir amca yurtdýþýndaki oðlu için emlak topluyormuþ dükkanýn olduðu yerde.O amca oðlu adýna almýþ.Sordum parayý ne yapacaksýn diye .Külçe altýn almýþ köyde evi varmýþ duvarýn içine gömecekmiþ.Þaka deðil adam yaptý bunu)))))))))
faiz artýþý tam þuan iþe yaramayabilir çünkü dünyada finans piyasasýnda dolanan paranýn dolar talebi ilk önce belirsizlikten , ikinci olarakta nakitte kalmak ve hýzlý pozisyon deðiþtirebilmek maksatlý.Tam bu arada faiz artýrýmýný görenlerin sanki dünyada ve tr de herþey normalmýþ gibi zýplayýp geleceklerini zannetmiyorum. Gelseler bile ciðer söken bir faiz isterler bu cds oranýyla.Ayrýca imf den filan güvence vermezseniz , hiçbir kurala da riayet etmeyen bir ekonomi yönetimine anca tefeciler ilgi gösterir. Durum 2018 eylülünden daha karanlýk ve kritik.
Külçe altýný nereden aldý peki .
650 kilo altýný bir binaya gömen kuyumcuda var bugünlerde o nasýl oluyor niye tutmamýþ altýnda acaba .
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yani dolarýn yüklemesi için hiçbir neden yoktu, Londralýlar saldýrdýðý için yükseliyor.
Bilmediðimiz bir yerlerde ,bilmediðimiz konularda taviz vermek zorunda kalacaðýz yine.
Ama eski gibi deðil galiba artýk daha ciddi konularda taviz vermemizi istiyorlar.
Yer Ýmleri