BDDK'nin döviz ve faiz kararlarý Resmi Gazete'de yayýmlandý! Ýþte manipülasyon sayýlacak iþlemler
https://t.co/qbtu76aWVq
Sýkýyönetim ilan edilmiþ sözde yerseniz, sat sat dusmeyince alanlarý içeri alalým demiþler herhal
Bu baþlýkta yapýlan yorum ve paylaþýmlarýn temel amacý dolarýn yükseliþini yerli yersiz sürekli gazlamak. Yükseliþten çoðu forum müdavimi, memnuniyetini saklamýyor. Çoðunun pozisyonu dolarda. Kazandýklarýný düþünüyorlar. Ancak bence çok kýsa vade için kazanmýþ olsalar bile aslýnda , hepimiz büyük bir savaþý ekonomik dengemizi ve satýnalma gücümüzü kaybediyoruz. Faturayý hep beraber çocuklarýmýzla birlikte ödeyeceðiz.
Ne mi yapalým. Spekülatif kýsa vadeli ve haksýz kazanç peþinde olmayýp , hiç deðilse ekonomik dengelerin bozulmasýný seviç çýðlýklarý atarak kutlamayalým.
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dolar/TL 7.2109
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu dolarin artisini saymiyorum. Bence yok hukmundedir.![]()
Þimdi desem ki yanlýþ ekonomik politika uygulandý, zaten faizin sebep deðil sonuç olduðu yüz yýldýr aþikarken dini dogmalar gereði bunun tersini savundular anlamsýzca faizi düþürdüler, ekonomiyi güçlendirmek yerine yandaþ müteahhitlerini güçlendirip kýsa vadede avanta elde ettiler, tarýmý ve hayvancýlýðý mahfettiler, üreticiyi bezdirdiler, avm üstüne avm açtýlar tüketimi özendirdiler, tasarruf düþüncesini yok ettiler merkez bankasýnýn rezervlerini har vurup harman savurdular, þimdi haftalýk 15 günlük dolar bulmak için kapý kapý dolanýyorlar.
bu söylediðim manipülasyona girecek öyle mi?
Ama devletin ajansý yalan haber yapýp yandaþ medyaya servis eder ve 50 milyona tv den radyodan sosyal medyadan gazeteden beynine çakarken manipülasyon olmayacak he mi?
Yer Ýmleri