BDDK Baþkaný : Üç banka yükümlülüklerini yerine getirdiði takdirde iþlem yasaðý kaldýrýlabilir ama soruþturma sürecek.
BDDK Baþkaný : Finansal istikrarýn zarar görmemesi için AB normlarýnda tedbir aldýk. Yönetmeliðinin muhatabý manipülatif bankacýlýk iþlemleridir. Amacýmýz haber ve analize dayalý yorumlarý engellemek deðildir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dow Futures + 459
Nasdag + 113
https://www.investing.com/indices/us-30-futures
Sanirim yarin sabah olumlu acilisla baslayacagiz.
Bu vesileylen herkese günaydýn ve anneler gününüz kutlu olsun.
Saat 17:00 gibim yürüyüþe çýkarým, var mý bir arzunuz büyük þeherliler?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þöyle bir gözlem yaptýmda, almanyada bulaþýcýlýk katsayýsý 1 in üstüne çýkmýþ. Wuhanda yeni vaka görülmüþ. Ýsveç yaþlýlarý koruyamadýðýný kabullenmiþ.
Sonuç
Önümüzde çok zor bir kýþ var. Hastalýðýn bize martta geldiðini varsayarsak. Kýsa sürede yaza çýktýk ama sonbahardan bir dahaki bahara uzun bir süre var.
Umarým aþýlar baþarýlý olur. Eðer aþý yoksa bu iþi zor yoldan atlatmamýz gerekecektir.
Hastalýkla ilgili çok garip þeyler var bir türlü kafamda oturtamýyorum.
Son olarak, gerek saðlýk sistemimiz, görece hayatýn ucuzluðu ve iklimin ýlýman olmasý nedeniyle avrupalý emeklilerin yeni huzurevi rotasý Türkiye olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri