-
Ceza deyince aklıma Rtük başkanının twitter mesajları geldi pes dedim,artık gerçekten sözün bittiği yerdeyiz,adam açık açık,komşularını katletmeyi düşünen meczup ve onun destekçisi sunucunun programına;kanal özür diledi ceza gerekmez diyor,birde eleştirenlere;rtük talimatla iş yapmaz diyor offff tıkandım....
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Originally Posted by
MedwiG
Abartmayın isterseniz .. 2 gün ceza aldı kendisi bitince gelecek ..
4 gün sokak çıkma yasak var bari 4 gün oluşaymış
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
-
https://www.mynet.com/sanliurfa-vali...z-110106516013
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kentte 1,5 milyon kişinin yardım aldığını belirterek, "PTT gişelerinde 22 personel yaklaşık 5 bin işlem yapıyor. Günde 300 bin kişi kuyrukta bulunuyor. Bu yoğunluğun önüne geçemiyoruz” dedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
DeliKAN
İki gün mü.. Bir şey değilmiş canım.
#OzamanRehaKayayaMüebbet

Kovboy başına konan ödül düşük olursa öfkelenirdi.
Reha abimin kondüsyonu düşmüş demekki.
-

Originally Posted by
watcher46
Ceza deyince aklıma Rtük başkanının twitter mesajları geldi pes dedim,artık gerçekten sözün bittiği yerdeyiz,adam açık açık,komşularını katletmeyi düşünen meczup ve onun destekçisi sunucunun programına;kanal özür diledi ceza gerekmez diyor,birde eleştirenlere;rtük talimatla iş yapmaz diyor offff tıkandım....

Ben ikna oldum .
-
Yoneticimizin agzindan laf dirhemle cikiyor. Sagolsun cezanin zamanini da soyledi. G. Ahmet abimizi de unutmayalim beyler. Oda buranin medari iftari. O olmasa reha abi ne yapar burda. Bak bunlar olmazsa bidaha gelmem bu davosa, pardon bu basliga.
-

Originally Posted by
hayalım
Yoneticimizin agzindan laf dirhemle cikiyor. Sagolsun cezanin zamanini da soyledi. G. Ahmet abimizi de unutmayalim beyler. Oda buranin medari iftari. O olmasa reha abi ne yapar burda. Bak bunlar olmazsa bidaha gelmem bu davosa, pardon bu basliga.
Bu gidişle gelemiyecen zaten 
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Reha gaya benim!
Reha gaya benim !
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-