usd/try 6.90
cad/try 4.89
Az once sabah 08.00 de yayinlanan NHK World Japan Televizyonuna gore,
Hasta sayisi 16.300 , olen sayisi 700
Nufusu cogu yasli, 126.5 Milyon.
Teoride o kadar çok vergi ödüyoruz ki, bu paranýn fazlasýyla yetmesi gerekiyor. Tahminin brüt gelirinizin %30 vergiye ve sosyal güvenliðe gidiyor. Kalan tüm kalemlerde ödeme yaparken bir tur daha vergi ödüyorsunuz. Aldýðýnýz arabadan kullandýðýnýz benzin, elektrik ve doðalgaza hepsinde vergi mevcut. Üstelik enflasyon vergisi ödüyorsunuz. Bu kadar kaynaðýn ihtiyaç sahiplerine aktarýlmasý durumunda ki hükümet aktardýðýný belirtiyor siz sadece vatandaþlýk görevinizi yaparak zaten ihtiyaç sahiplerine sahip çýkýyorsunuz.
Bu kadar kesintiye raðmen yine insanlarýn içinden gelip, mehmetçik vakfýna, kýzýlaya, löseve baðýþ yapmasý takdire þayan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Bir soru soracaðým .
Ben tatil aldým yaz için ve de sigorta yaptýrmýþtým .
Ama gideceðim tarihte otel kapalý olacakmýþ .
Bu durumda onlarýn iptal etmesini bekleyip sigorta ücretini de haketmiþ olmaz mýyým
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Hiç kimseye yardým falan etmeyin.
Þimdiye kadar kime yardým ettiysek hep bizden daha lüks yaþadýklarýna þahit olduk.
Özellikle ramazanda biner biner para verdiðimiz fakir görünümlü duygu sömürücüler..
Hatta bir tanesi ölünce, oturduðu apartmanýn komple ona ait olduðunu öðrendik. (Söylenti deðil, evi bizzat satýn alýrken öðrendik)
Bizimkinden daha pahalý koltuk takýmý alanlar, benim markete verirken bile içimi cýzlatan miktarda parayý çocuðuna "eðlence aletlerine binsin diye" verenler, anasý "zavallý fakir dul kadýn" imajýyla fitre ve zekat toplayýp oðlunun o paralarý lüks araçla boþ boþ gezip içki aleminde yemesi, evde kameradan izlediðim kapýmýn kuytusuna girip cebindeki bir deste parayý þakýr þakýr sayan dilenciler, daha neler neler.
Rahmetli babam anlatýrdý. Engelli biriyle sohbet ediyormuþ.
Bir futbolcu o engelliye her ay yardým ediyormuþ.
Engelli þahýs "bu ay parayý yatýrmadý o**** çocuðu" demiþ..
Tecrübelerim bunlar.
Gerisi size kalmýþ.
O egeli ben deðilim
Aslýnda bu doðru Bi bakýma
Hatta
Mesela bu benim
Filmde yok yok
Kurgu reji ýþýk ses görüntü
Dram filimi çekerkene olmadý melodi filimine dönüþtürek hadi deme adaptasyonu vs
Ama tabi aslen vb
Yani Aslýnda toplumu tek öðe oluþturmuyo ki
Tüm mozayikin eriyik haldeki bi sentezi o
Yazdýðýnýzýn tam tersi = bilakis
Yeni nesil canavar ya
Full tekno full elektro
Kötü alýþkanlýklar evriliyo
Dedikodulardan internet temelli yapýcý zihniyete evriliyoz
Gelecekten ümütlüyüm
Umut yaþatýr , yeis öldürür
Yer Ýmleri