-
-
-
Albayrak: Stratejik ürünler hariç ithalat kolay olmayacak-aa
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
dimitris
Hayırdır????
Kuşluya bak trollersavaşı...
-

Originally Posted by
MedwiG
Albayrak: Stratejik ürünler hariç ithalat kolay olmayacak-aa
Gümrük birliğinden çıkıyor muyuz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
MedwiG
Albayrak: Stratejik ürünler hariç ithalat kolay olmayacak-aa
Nasıl olacak peki? Diye insanın aklına deli sorular geliyor.......?
-
Bir zamanlar bir şarkı vardı. Uyutayım seni ninnilerle avutayım seni ...... diye . 1978 ler de galiba.
Ülkeler de yönetim değişiklikleri genelde sancılı olur. Önce sivrilebilecek çıkıntılar törpülenir ( bu kısım tamamlandı). Sonra mağduriyetler halka yayılır ve '' ne yapalım başka çare kalmadı '' noktasına getirilir. Bu da tamamlanmış gibi. En son ekonomik ve finansal devrim yapılarak işlem tamamlanır.
Katarın milli parası bile dolar gibi servis edildikten sonra ve bunu da sözde aydınlar yuttuktan sonra bize reha beyin üzüm suyu düşer.
-
Aslında katar da zorda . İklim değişikliğine bağlı okyanus ve deniz suyunun yükselmesi meselesi var. Adamlarda petrol para ederken kendi dini ve kültürel yaşamlarını en rahat sürdürebilecekleri yerden yurt ediniyor olabilirler.
Biz de güvenebilecek zengin bir dost bulmuş olduk. Tank fabrikamızı vermişiz, fınduk bahçeleri de veririz. Boş duran dağı, bayırı ne yapacağız, değerlendirmek lazım !!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri