Burada herkes fikrini yazabilir eyvallah. Ama yalan yanlýþ bir sürü paylaþým oluyor, bazý moderatorler de dahil...
Burada herkes fikrini yazabilir eyvallah. Ama yalan yanlýþ bir sürü paylaþým oluyor, bazý moderatorler de dahil...
10 sene kadar evvel hisse forumunu bir hisse yorumlarýný takip ediyordum. Birden hisse hakkýnda uçacak kaçacak 1 tl olan hisse 10 , 15 tl olacak diye abartýlý iddialar deðiþik nick li kiþiler tarafýndan yazýlmaya baþlandý.
Yazýlanlarýn doðru olmadýðý, tutarlý olmadýðýný yazanlara galiz küfürler yazdýlar, alay ettiler, dalga geçyiler.
Þikayet ettiler , yönetim karþýt görüþlü nickleri yasakladý.
1 hafta sonra hisse 5 e çýktý,
Forum kaynadý,
Sonra hisse gözaltýna alýndý 0,20 lere düþtü,
4 5 sene sonra tahta kottan atýldý.
17500 kiþi elinde mal kaldý.
Forum yönetimi yorumlara tarafsýz bakmalý,
Küfür eden, argo yapan , aþaðýlayýcý yazan, alay eden , forumu kendinin malý gören,
Kendi fikrinin mutlak doðru ve geçerli olduðunu iddia edenlere itibar edilmemeli.
Arsýz fanatik , saplantýlý kiþiler benim gördüðüm art niyetli ve bir spekülatör grubunun deðnekçisi.
Bunlarý forum yönetimi görüp temizlemeli.
17500 kiþi elinde mal ile kaldý, spek bulgaristanda ceviz kýrýyor.
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Üç...............
DeliKan, bunlar sartli tahliyemiydi ?
Oyleyse cabuk donerler iceri.![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Ýzle kenardan moderatör... küfrü baþlatan ve saldýranlarý da izle.. üç ... müþ... Üzerine þarap ta iç... kýyak olursun... SM-M307FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri