Ltf Yenel gecmiste Sabanc Holding Yonetim kurulu uyeligi de yapti sanirim baskasina verirlerse ii ayip ederler)
Ltf Yenel gecmiste Sabanc Holding Yonetim kurulu uyeligi de yapti sanirim baskasina verirlerse ii ayip ederler)
Pazar gn bir holding falan anlasma olsa bizi farkli yerlere tar diye dnmtm.Pazartesi SAHOL CEO su siber guvenlikle ilgili aciklama yapti)) Umarim aklima gelen basima gelir boyle bir Kap haberi icin gzmz yollarda
) Sonra beklentim Konsolide bilanconun Vuk bilancosunun uzerinde gelmesi. Malum son senelerde Vuk geliyor ardindan hayal krkl bir konsolide bilanco geliyordu.Bu sene bunlar benim icin yeterli Katar falan sonra dnrz
![]()
Kanal istanbul duyurulunca 2 sandalye bir masa batk gyo lar bile bee ona katladlar.biraz nce aklanan uzay projesini yerli yazlm ve yerli teknolojiyle yaplacak olmas kront gibi neta gibi hisseleri roketlemesi gerektiini dnyorum.ytd
Hey masallah kront ne gzel anlama helal olsun geen seneki ciro su 50 milyon olan kront iin tcell le 33 milyonluk anlama 👏👏👏
Haber:
irketimiz ile Turkcell letiim Hizmetleri A.. arasnda Kron'un Quality Assurance, Marta AAA ve RTNI (CG Logger) yazlm rnlerini kapsayan 3 yllk bir anlama imzalanmtr.
Anlamann toplam bedeli 30.332.130 TL ve 330.000 USD + KDV'dir.
Kamuoyunun bilgisine sunarz.
Simdi bence bu paranin hepsini hemen almayacaktir. Ileriki yillarda dolar hizli yukselirse, aleyhte bir anlasma bile sayilabilir, uzun sureli TL uzerinden yapilan anlasma
Yuzde 10 dolar uzerinden yillik kayip olacak desek, kabaca yillik 1.3-1.4 milyon dolar civari bir anlasma. Eski zamanlarda TurkTelekom ile yapilan KAP anlasmalarinda da bu civar rakamlar vardi
Burada bizim icin surpriz olabilecek kisim, bu urunlerin hangileri ilk defa satiliyor, hangileri yenileme.
Bir de gorulecegi uzere, Single Connect bu anlasmaya dahil degil.
Detaylari bilmeden yorum yapmak zor bu yuzden. Ama ne olursa olsun, yillar sonra ilk defa icerisinde boyle buyuk bir rakam olan satis haberi dusuyor..
Umit ediyorum devami gelir
Hepimize hayirli olsun
Yer mleri