Originally Posted by
lionnes1
Sayýn Yýldýz Tozu büyük kurumlar kastýnýz nedir? aracý kurumlar mý?
Þahsen ben fonlara þirket hakkýnda bilgi mesajý atýp , þirketi tanýtmanýn çok daha fazla faydalý olduðunu düþünüyorum.
Bu mesajý da her gün ve çok fazla kiþi atarsak çok daha etkili olur kanýsýndayým.
Bu sebeble sosyal medayýnýn da gücüyle çok kiþiye ulaþýp , yerli yabancý fon yöeneticilerine herkesin mesaj atmasý çok etkili olur diye düþüyorum
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Kurumsal fonlar... Yönetim devamlý kurumsal þirketlere hisse satýyorlar onlardan bahsediyorum... 109 dan alan kurumsal þirket gibi..
Madem kurumsal þirket alýyor söyleyin benimkini de satayým.. Paso kendileri satýyor.
Sn.lionnes valla kendinizi düþünmüyorsanýz ülke itibarýný düþünün. Tanýtým yaparsýnýz gelir biri alýr malýr sonra 5 lirada buluruz kendimizi 10 yýl çýkamayýz bu kör delikten. Býrakýn milletin aklýna girmeyin valla. Sonra arada kalýr kötü olursunuz....
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Yer Ýmleri