Þu kaðýtta geçmiþi boþverinde gelecek dönem temel teknik bir analiz yapýlsa aklýma yatsa kalasým var ama nefret ettirdiler þu kaðýttan.
+8+6 kadar bir marj sonrasý gitmeyi istiyorum.... Daha maliyetime gelemedi operasyon çocuðu....
Þu kaðýtta geçmiþi boþverinde gelecek dönem temel teknik bir analiz yapýlsa aklýma yatsa kalasým var ama nefret ettirdiler þu kaðýttan.
+8+6 kadar bir marj sonrasý gitmeyi istiyorum.... Daha maliyetime gelemedi operasyon çocuðu....
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
+8 dedik gitti -8 yaptý.
Ya arkdaþ görende sanýr ki deli yükseldi...
Yükselmedi ama çok güzel düþüyor...
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Ya yuh amk tabandan 26 dan döndü -9 küsürden.
Olm mal mýsýn amacýn ne ?
tekrar yazmaya karar verdim .. Ama sadece burda yazaðým. twitterý kapattým . Yeni adres açtým kedi videolarý yapacaðým artýk.. Ordan bi þey yazmayacapým artýk.
Gelelim konumuza..
Ulan Spek Bey, ne demiþtim 2025 yý yýllýk bilaçoyu bekleyeceðim diye.
Endek 7800 lerden eksi 1 düzetme yapýyor , senin düzeltmen ise neredeyse taban .Ulan hýrsýz oludðunuz bu kadar belli eden baþka Spek yoktur herhalde bisste. Yazýklar olsun sana.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 24-08-2023 saat: 19:03.
Bu arada dolar bugün yüzde 5 ten falza düþtü 26 nýn altýna geldi.
velev ki dolar çok aþýrý baskýlandý ve 2025 yýlýnda dolar 30-35 lira arasýnda kaldý .
Sen sanýyor msuun ki çok bi þey deðiþeceðini Spek Bey? Hisse baþý kazanç oynasa az bi þey oynar. Çünkü daha bunun yurtdýþý E-Turquality programýndan gelecek teþvikler varr . https://ticaret.gov.tr/destekler/hiz...zlari-programi
https://odsdanismanlik.com/tr/duyuru...lari-programi/
Oynasa oynsa belki, hesapladýðýmýndan yüzde 30 daha az hisse baþý kar gelir.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
Bu kadar da eziyet çektirilmez be yatýrýmcýya...
ulan yazýk günah be. hem kendine hem yatýrýmcýya.
Ama merak etme , benim yaptýðým HBK ýn kokusunu önceden alacak olanlar, 2025 yýlýna kadar, ( veya çok daha öncesi , çünkü borsalar her zaman geleceði satýn alýr) , diðer yerli yabancý fonlar , 6 milyon borsa yatýrýmcýsý ve büyük yatýrýmcýlar senin elindekilerin hepsini alýp köküne kadar kurutacaklar.
Sen rahat ol. Asýl pastanýn büyük dilimlerini de sen deðil , iþte bu HBK ýn kokusunu önceden alanlar yiyecek.
yani 2025 yýlýna geldiðimizde bu hissenin tahtacýsý sen deðil , baþkalarý olmuþ oalcak.Sen ise, bu hissenin geçmiþinde kalan aç gözlü, baþarýsýz bir Spek Bey olarak borsa tarihine geçeceksin.
Yer Ýmleri