aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri, 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyor şu anda.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri, 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyor şu anda.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Hacim yaptırıyorlar...
Yarın bir gün buraya gelip vay efendim kront müthiş şirket yalanını söyleyen biri olursa şimdiden söyliyim hoş konuşmam...
Şirket iyidir kötüdür orasına yatırımcı karar verir ama burda kağıt düşerken veya millet zarar ederken hiç bir şey yapmayıp doğruları gerçekleri yazmayıp , sonra pohpohlamak yok öyle birşey...
Kötü günde yanımda olmayanı iyi günde hiç istemem.....
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Sayin Yildiztozu,
Bakin, 1 sene boyunca buradaki yazilarin yuzde 90'dan fazlasi zaten sizinle lionness denilen sahsa ait. Yani zaten yazan sizlersiniz
Ve bakin ne yapmissiniz, hayali birini konusturup. aslinda ortada olmayan bir soylemden dolayi elemana hos konusmayacaginizi soylemissiniz.
Simdi sizce saldirgan ben mi oluyorum. Ben oluyorsam, ortada olmayan kisilere satasan ve olmayan soylemlerin hesabini kesmeyi planlayan ne oluyor.
Ben sahsen bu hissenin insanlarin psikolojisini bozdugunu dusunuyorum. Taktik olarak yapiyorlar.
Turkiye'de yasayan insanlarin zaten buyuk cogunlugunun bir kac senedir psikolojisi tepetaklak.
Ikisi birlesince, gecmisimizde, kaybederken bile bozmadigimiz hukuk igne ipligine bagli hale geliyor.
Ben sadece, insanlara saygi istedim. Alakasiz onlarca hisse yazisini, ilgili basliklara yazarsin, kimse bir sey demez, ama buraya yazan kisiye iyi gozle bakmam. En iyi bakis acim, "saf" tir oluyor. Oyle yapinca hisseyi etkileyecegini dusunuyor. Ama sadece okuyanlara eziyet ediyor ve arti psikolojilere negatif etkiliyor. Yok isteyen istedigini istedigi yere yazar diye bir dunya yok.
Vesselam.
yeni "sasa" ve "hekts" olarak beklediğin 2 tane hisse vardı . Biri ferbis diğeri tarkim . Ferbis daha halk arz olmadı ama tarkim halka olmuştu 2 hafta önce falan.
Bilenler bilir, yazmıştım buraya bir kaç kere.
Diğer halka arz olan şirketler 2-3 kat çıkıp tavanı bozuyorlar ama tarkm 100 liradan 500 liraya soluksuz geldi ve hala tavan tavan gidiyor.
Patronun tayfasının iki kurumu, AK ile GLB tahtanın içine ediyorlar.
Al, Sat yada Tut Tavsiyesi Değildir.
geçen sene 2 milyon 679 bin olan yatırımcı sayısı , bu sene 7 milyon 784 bine çıkmış.
Yani 1 sene içerisnde 5 milyon yeni yatırımcı gelmiş borsa istanbula.
https://twitter.com/MerkeziKayitTur/...81792334344683
toplam borsa istanbulda işlem gören hisse sayısı geçen sene 500 civarıydı. bu sene ise 522 ye yükselmiş sadece.
https://twitter.com/MerkeziKayitTur/...65487008854175
https://twitter.com/EfsoSahne/status...UzIU_voEA&s=08
Şirketimizin durumunu derlediğimiz eğitim çalışmamız...
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
öp beni yut beni yala beni tamamda lütfi şapmasa iyiydi
Yer İmleri