KRONT HAFTALIK GRAFÝK ANALÝZ & DEÐERLENDÝRME
Kront dan beklentim ilk resimde görülen 41 tl hedefine önümüzdeki süreçte ulaþmasýdýr.
Burada dikkat edilmesi gereken altta daha önce söylemiþ olduðum 19.60 seviyesinin ana destek olduðu ve bu fiyat altýnda ki
kapanýþlarýn Kront için dahada geri çekileceði yönünde ve tekrardan 11 12 tl fiyatlara geleceði olup , bana göre kesinlikle stoplos
seviyesi olarak görmemdir. ( 19.60 S.L. )
Bununla beraber yine hemen aþþaðýda 23.07 destek noktasý ve üzerinde 25.21 direnç seviyesi bulunmaktadýr.
Özelile hissenin benim hedefim olan 41 .65 seviyesine gitmesi için 28.17 üzeri bir kapanýþýn oluþmasý gerekmekte olup, bu fiyatýn
altýnda kaldýðý sürece aþþaðýda bulunan 23.07 desteðinin kýrýlýp kýrýlmayacaðýný takip ederim.
Bu fiyat aþþaðý yönlü kýrýldýðý ve kapanýþ yaptýðý taktirde ise 19.60 seviyesini stoplos yaparým.
2. Grafikde ise hissenin 19.60 seviyesi altýnda bir kapanýþ yaptýðýnda izleyeceðim ve yeni alým için bekliyeceðim dip fiyat aralýklarýný
seçerek, o fiyat aralýklarýna gelmeden hisseden kesinlikle kendi adýma pozisyon açmam ve karþýdan izlerim.
Hissenin dip yapmasý ardýndan ise alým yaparak orta uzun vadede 55 tl sevieysine kadar gelmesini bekler ve satýþýmý bu seviyeden yaparým.
Orta ve uzun vadede hissenin kesinlikle bana göre bir dibi daha var!
Yine hissede 3 haziran itibari ile brüt takastan çýkacaðýný , ancak asýl HAREKETLÝ haftanýn 08 haziran ve 12 haziran günleri arasýnda olacaðýný görmekte olup o haftaya dikkat çekmek istiyorum.
O hafta kesinlikle bana göre gerçek karar haftasý olacaktýr.
Yinede benim söylemlerim sadece tahmini birer varsayým olmak ile beraber kesinlikle yatýrým Tavsiyesi deðildir , OLAMAZ!!!

Yer Ýmleri