A:tahmin ediyorum ki o sensin
B: evet benim
A:þimdi eminim sensin
B:ben þöyle kralým böylr paþayým milleti þöylr zengin ettim böyle iyilikler yaptým ben böyleyim tevazu sahibi olgun bi insaným.
A:tahmin ediyorum ki o sensin
B: evet benim
A:þimdi eminim sensin
B:ben þöyle kralým böylr paþayým milleti þöylr zengin ettim böyle iyilikler yaptým ben böyleyim tevazu sahibi olgun bi insaným.
Bakýn her fýrsatta dana altýnda buzaðý arýyor kendinize altýndan kaf daðý biciyorsunuz!
Bu huyunuzdan vazgeçin!
Ben ne senin nede bir baþkasýnýn analizine kolay kolay karþý çýkmam!
Sen ki 33 deðerini görmüþ bu hissede hala iyimser iken ben 21 den tekrar kendimce toplamaya çalýþtým!
Büyük haksýzlýk ediyorsunuz vebali aðýr olur!
SM-J260F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah' iniza kurban [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Gozumuz yok. Allah daha cok versin.
Yalniz benim yorumumla sizin yazdiginiz yorum arasinda anlamsal butunluk yok.
Kac kati kazandiginizla ilgilenmemekteyim.
Yapmis oldugunuz yorumdaki" magdur edebiyatina" karsi yazmis oldugum bir yazi.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Bir kere þunu kafana sok. Benim için Kront da yön YUKARIDIR. 33 de de yukarý,23 de de yukarýdýr. Kýsa vadeli al satlarý yapmadýðýmý nerden biliyorsun. Ama bunu söyleyip acemi insanlarý yanýltýp vebal almak istemem. Sanki biz düþecek demiþiz de sen çýkacak demiþsin gibi algý yaratýyorsun. Benim çizdiðim sýnýrlarýn altýna gelmediði sürece yön yukarýdýr. Al hayranlarýnla beraber topik senin olsun ama bana ve burada emeði geçenlere saygýsýzlýk yapamazsýn. Seni þakþaklayanlara da helal olsun diyorum. Cevap da yazma bana
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Bana bak bana!
Sen bu hisse 33 tl de iken iyimser davrandin ve ben seninle bu yuzden atýþmýþtým 20 tl dip olur dedim bu bir!
Ýkincisi ne zaman çýkýp beni biri övse hepiniz alt alta sanki önceden haberleþmiþ gibi cevap veriyorsunuz!
Kaldi ki bana cevap verme diyorsun!
Veriririm arkadaþ!
Yaptýðýnýz ignelemeleri görmezden gelemem!
Hakký hukuku bilen bir insaným.
Bunu bilin yeter!
Karþýnýzda cahil insan yok!SM-J260F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu konu benle basladi yeniden alevlendi.
Fazla gerilmeyelim. Yapmis oldugunuz yorumlarda millete laf çakma iþinden vazgecerseniz kimse size burda bisi demez.Yoksa yazmissiniz yazmamissiniz beni etkilemez.
Saygi duydugum insanlara boyle mahalle kabadayisi tavriniz hos degil.Benim saygi duydugum insanlara laf atarsiniz ben mudahil olurum.
Magdur edebiyatinizida dinlemek zorunda degil millet.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
O zaman senin saygý duyduðun insanlara soyleyeceðin þu olmalý!
Bu adam ne dedi de bu kadar üzerine gittiniz?
Altý üstü grafik paylaþýp yorum yaptý!SM-J260F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düþerken de çýkarken de burada dirsek çürüten üstadlar var. Demek çok kolay yýllar geçmiþ yýllar hemþerim adam her gün burada yorumu var izi var ...
Günün birinde buraya gelip "ben bunu didimkii" diye ortalýkta gündem olmaya kalkarsan kimse de sana pirim vermez.
Bilgi paylaþýmýna amenna..
herkese saygýlar
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri