Sn Kafkas26 elinizdeki malý aldýlar galiba..,çokmuydu
Sn Kafkas26 elinizdeki malý aldýlar galiba..,çokmuydu
Bugün endekse raðmen bence iyi durdu. Yarýn bence önemli, dikkatle izlemedeyim.
Birþey üretmeyip, aldýðýný satan, gözümde büyükçe bir bakkaldan farký olmayan 138 milyon dolarlýk piyasa deðeriyle 4,2 milyon lira kar edebilen, Kron'un 30 F/K'sý dilden düþmezken, 115 F/K, 13 DD'ye sahip Armada bilgisayar tavan oluyor, Kron iki gündür %7'den %2 yükseliþle ancak kapatabiliyor günü. Satýþlarý düzelen dev sanayi þirketlerinin, defter deðerinin altýnda fiyatlanan koca bankalarýn borsadaki durumlarýna karþýlýk borçtan baþka birþeyi bulunmayan spor kulüplerini gördükçe, düzenli kar eden þirketler borsada deðer kaybederken, sýrf beklenenden az zarar etti diye tavan tavan giden hisseleri gördükçe insan þaþýrmadan edemiyor.
Sn.Forza sizi kýnýyorum.
Neden kýnadýðýma gelince Türkiye deki yatýrýmcý profilini anlamýþ olduðunuzu biliyorum ama burda dile getirmemiþsiniz.
Spor hissesini kim alýyor , alan yatýrýmcýya F/K veya DD sorun bakalým hayatýnda duymuþ mu?
Bazý yatýrýmcý profilleri ile karþýlaþýyorum ben.Söylediklerini duysanýz borsayý býrakýrsýnýz.
O kadar çok örnek varki anlatsam güler misin aðlar mýsýn durumu oluþuyor.
Burada reklam faktörü ortaya çýkýyor. Reklamýmýz yok. Yani o kitleye hitap etmiyor kront.
Yatýrýmcý gelse þurda yazýlanlarý okusa grafik incelese aklý dönüyor ben boþ yere ugrasmýyým biri bana söylesin onu alayým diyor.
Bu yüzden twitter youtube facebook hüstad dolu. Beyin kullanmak için var ama kullanmayan kesime hitap etmediðimiz için kaðýt bu hallerde.
Bazen boþver böyle daha iyi diyorum.Bazende çok kýzýyorum.
YTD.
YTD.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Sn. Lütfi Yenel'in konuþmasýndan "Yurtdýþý satýþlarýmýzý %50 artýracaðýz, geçen senenin üzerinde bir satýþ rakamýna ulaþacaðýmýz kesin, herhangi bir satýþ kaybýmýz yok, bunlarý 3. ve 4. çeyrekte yerine getireceðimize eminim" gibi iddialý cümleler duyduk. Geçmiþ konuþmalarýna bakýnca ciroyu, karý, borsadaki fiyatý çok da umursamayan biri. Þirketin büyümesine odaklanmýþ durumda. O yüzden ciro ve karla ilgili söylediklerine çok da odaklanýlmamasý gerektiðini düþünmekle beraber; birþeye kesin diyebilmek için o þeyin ya gerçekleþmiþ olmasý ya da þu ana kadar yapýlan satýþlar sayesinde gerçekleþmek üzere olmasý gerekir. Henüz yapmadýðýz satýþlar için, nasýl olsa yaparým diye düþünerek "kesin" diyemezsiniz. Yýlýn bitmesine 4 ay kala bu rakamlara ulaþýldýysa da beklenenin üzerinde satýþ rakamýna ulaþýlabilir diye düþünüyorum.
Þirket satýn alýnmasýyla ilgili olarak da; önümüzdeki dönemde gerçekleþebilir söylemini satýn alma görüþmelerine mi baþlandýðý þeklinde mi yoksa þirket bünyesinde böyle bir karar alýndýðý þeklinde mi yorumlamak doðru olur? KAP'ta doðru dürüst satýþ haberi bile paylaþmayan bir þirketin yönetim kurulu baþkaný böyle bir haberi televizyon yayýnýnda paylaþýyorsa satýn alma iþi yakýnda gerçekleþebilir diye düþünüyorum. Tabi iþin sonu GTT satýþýna benzemezse.
kron için artýk 60-70 fk da bana göre yeterli deðil daha fazla olmasý gerek , sebebine gelirsek..
Pandemi ile artan pam ürünlerinin önemi,
Yüksek arge ve pazarlamadan dolayý gözükmeyen kar,
Ve de .. Lütfi Beyin açýklamasýna göre ortaklýk veya satýnalma
artýk 100 üstü fk ile bile fiyatlanýrsa kimse þaþýrmasýn![]()
Yer Ýmleri