istisna olsun yazmayacaðým demiþtim spek efendi rezilce aþaðý bastý hisseyi aþaðýdan ellemedim bana kaptýrdýðýný toplamasý için toplayabildi mi bilmiyorum ama bu panik durumunda toplayamadý ise benden günah yine gitmiþ olacak bana verdiðinin bir kýsmýný alttan aldýysan bir kýsmýný da üstten alýrsýn artýk neyse bu olay olayýn önemsiz tarafý bunun için kendime þu þarkýyý armaðan edip farklý bir konuya deðinip kaçayým sessizliðime
https://www.youtube.com/watch?v=7Lb3...od%C3%BCksiyon
asýl olay þu ki 1 haftada 2 müþteri aldý ironsphere þu olaylarýn kapa düþmesi gerçekleþse kaðýt þu an katýndan yukarýda olurduneyse burdan mallanmak için fýrsat verdikçe bizde alýrýz dediðim gibi þu an gartner da 19 review olmuþ bu son 12 aylýk yeni müþteri sayýsý toplam en az 37 müþterisi var yurtdýþýnda firmanýn son aldýðýmýz müþterinin büyüklüðü 10 ila 30 milyar usd aralýðýnda büyüklüðü mevcut söylenecek hiç birþey yok isterse bilanço zarar gelsin neye oynuyosun anlamadým spekcik bu panikte mal toplayamayanýn malýný toplarlar
+1 müþteri büyüklüðü 10 ila 30 milyar usd aralýðýýnda yaz kenara kap gelmedi diye tavan olmuyor sadece saçmalýk bu ve bundan faydalanan birileri varsa bizde faydalanacaðýz yok öyle yaðma.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri