mal toplayacaksa da dagitacaksa da bilanco bahane edilip verecekler aşağı gibi bir his var icimdeYaklasik olarak gecen seneyle ayni kar gelmiş. ironsphere yine zarar yazmayi basarmis
1.674 ml tl. Satislar yurt disi 22 yurt ici 31.6 ironsphere 8.3 olarak görünüyor. 1 yil icinde 20 ml kisa vadeli odeme var uzun vade yok denecek kadar az . 18 ml kredi cekip maddi ve maddi olmayan duran varlik alimi yapmışlar. 1ocak- 30 nisan 2021 vadeli. Sonuc olarak finansallara bakinca bir icim karardi bu sene cok bisey bekleme dedim kendime. Sonra faaliyet raporuna bakinca biraz tebessum ettim lutfu yenelle genel müdür mesajlari biraz teselli oldu
Sonra nedense aklima 5 tldan 20 hareketini yapip bizi uzun sure hamal olarak kullanmasi geldi birden
Sonra birde ilk ceyrek kur farkiyla yine kotu bir bilanco gelebilir mi diye sordum kendime. Ve en sonunda tekrar faaliyet raporunu okudum kapattim konuyu
tartismiyorum artik kendimle patronum dedigi gibi 4 sene sürecek PAM seruveninde ilk 5 e girme hayali kurmaya devam
)

Yaklasik olarak gecen seneyle ayni kar gelmiş. ironsphere yine zarar yazmayi basarmis
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri