Originally Posted by
bidbas
Hisse fiyati herkesin kafasinda ki fiyata gidecek bu 1 sene 5 sene 10 sene veya 15 -20 sene sonra olabilir. Onu da aklinda fiyat olan arkadasa yazdim ki borsada milyonda bir de olsa hersey olabilir sirketlerin karlarina ortak oldugumuz gibi zararlarina da ortak oluyoruz. Boyle bir ihtimal vermiyorum yanlis anladınız heralde. Kront elimde yok bu arada takip ettigim hisselerde gerekce gostermeden bilgi paylasmadan ucacak kacacak diyenleri pek hos karşılamiyorum.
Burda arkadas bana lafı soylemış.Dogrusunu soylemek gerekırse bastan son kadar haklı.Bu mesajı okuduktan sonra hata yaptıgımında farkındayım.O yuzden arkadasa laf soylemey hakkım yok
Şimdi yazacak oldugum seyde yıne sıkıntı olacak galıba ama bır sorusuna cevap vereyım.Bazı kaynaklar acıklanamaz cunku o tarz bılgıler su anda soylentıdır.Ama gerceklestıgı zaman dogruymusuz derız.
Iste benım kaynagımda bundan ıbaret oyuzden kaynakla ılgılı bılgı veremıyorum.Insallah haklı cıkarımda benım gıbı elındee bu hısseden bulunduran kısıler ıhya olur.
YTD. Soyledıklerım bır hayal urunudur.
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Yer İmleri