Google 10 milyar dolar microsoft 20 milyar dolar siber güvenliðe yatýrým yapacak , Biden görüþmesi sonrasý..
Google, Microsoft plan to spend billions on cybersecurity after meeting with Biden
https://www.cnbc.com/2021/08/25/goog...ith-biden.html
bir çok satýn almalar da gelebilir tabi siber güvenlik sektöründe
Beyler boþ laflar bunlar. Patron hýrsýz Ken isterse milyar dolar kazansinlar yedirmezler
2 haftada hisse yarýya geldi siber güvenlik sorunu kalmadi veya iþler bitti diye mi yarýya indi? Hayýr. Hýrsýzlar
Sayin lionnes,
Isterse 400 trilyon dolar harcansin. Kront'un satan urunu olmadikca bize 10 dolar gelmez.
Kront satis yapamiyor. 70 liralara kadar yukselmesinin nedeni baska bir beklentiydi. Artik o kalkti diye anliyorum. Bu saatten sonra ciromuz / karimiz neyse o.
Bu noktadab 15tl ye de gelse 105tl ye de ciksa sasirmam artik
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Helal olsun, sonunda KAP aciklamasi yapildi. Iceriginde bilmedigimiz bir sey olmasa da, ve ilk 6 ay karlilik bir anlam ifade etmediginden yuksek artis oranina deginmeleri yanlis yonlendirebileceginden itici olsa da, yine de tenezzul etmeleri bence onemliydi. Hani tenezzul bile etmiyorlar diyorduk ya..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/960537
"Sayýn Yatýrýmcýlarýmýz,
Son zamanlarda hissemizde yaþanan fiyat hareketleri ile ilgili olarak yatýrýmcýlarýmýzdan gelen yoðun mailler üzerine genel bir açýklama yapma ihtiyacý doðmuþtur.
06.08.2021 tarihinde yayýnlanan ara dönem konsolide finansal tablolarýmýzda da görüleceði üzere Þirketimiz 2021 yýlýnýn ilk yarýsýnda satýþlarýnda bir önceki yýla göre önemli ölçüde büyüme saðlamýþ ve net karlýlýðýný da % 102 artýrmýþtýr. Þirketimiz güçlü finansal yapýsý ile faaliyetlerini sorunsuz bir þekilde devam ettirmektedir. Hisselerimizin fiyatý Sermaye Piyasasý Kurulu ve Borsa Ýstanbul'un denetim ve gözetiminde genel ekonomik koþullar ve mevcut arz/talebe göre oluþmaktadýr. Yatýrýmcýlarýmýzýn yatýrým kararlarýný etkileyebilecek tüm geliþmeler KAP üzerinden kamuoyu ile paylaþýlmakta olup Þirketimizin kamuya açýklanmamýþ herhangi bir bilgisi bulunmamaktadýr. Uzun vadeli menkul kýymetlerin alýnýp satýldýðý sermaye piyasalarýnda yatýrýmcýlarýmýzýn orta ve uzun vadeli hedeflerle yatýrýmlarýný gerçekleþtirmeleri daha uygun bir strateji olacaktýr.
Saygýlarýmýzla."
Ozellikle, son cumle " yatýrýmcýlarýmýzýn orta ve uzun vadeli hedeflerle yatýrýmlarýný gerçekleþtirmeleri daha uygun bir strateji olacaktýr", ifadesi, uzun vade hedeflerde degisiklik olmadigini ima ediyor. Kisa vade hareketlerde ise elbet her sey olabilir. Benim anladigim bu.
Yatirim tavsiyesi degildir
Evet açýklama " acaba bilmedigimiz kötü birseyler mi var ?" havasýný bozuyor en azindan. Panik satislarin azalmasini da saðlar. Ama benim görüþüm ; brutte dibi görmüþtür artk diyip alim yapmak için veya maliyet düþürmek icin hala erken. Cekirge misali bir sure daha takilabilir. Caktirmadan hisse tavsiyesi de yapmýþlar orta uzun vadeBu fiyatlardan mi onu da soyleselerdi bari.
Yer Ýmleri