Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 493/932 lklk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon
Arama sonucu : 7450 madde; 3,937 - 3,944 aras.

Konu: KRONT - Kron Telekomnikasyon

1.  Alnt Originally Posted by lionnes Yazy Oku
    qoduumun hisseden tamamen kurtuldum bugn itibariyle ..

yeni sepetimin son gnlerde olduu gibi bugn de maallah var ..

zellikle sasa, kords, hekts kontrolmatik bugnde ok iyi performs sergiyrolar

amerikada hisselerim dn ok iyi performns sergilediler..

srekli al satlara kazandran, qoduumun al sat hissesinde, kalanlara bol sabrlar
    Hayirlisi olsun Sn Lionnes, bizim de gozumuz aydin artik buraya yazmazsiniz diye umuyorum

2.  Alnt Originally Posted by Garavelusta Yazy Oku
    Hayirlisi olsun Sn Lionnes, bizim de gozumuz aydin artik buraya yazmazsiniz diye umuyorum
    saolun ...

artk sadece al sat yapacam iin yazmam fazla hatta belki hi yazmam bundan sonra..

3. KronT; yine yeniden ����
    mza:YALCIN2004 ve YalnII

4. KronT; yine yeniden 🙏😃
    mza:YALCIN2004 ve YalnII

5. Yllar nce hisse aratrma ve incelemesi yaparken Sn.Yaln'n Kron analizlerinden ok faydalanmtm. Hisse henz 3 liralardayd. Yllar iinde 80'leri grd. 40'tan balayarak ayn oranda bir ykselie tank oluruz umarm yine.😊
    aka bir yana Kron'daki ynetim kurulu deiikliini ben ok nemsiyorum akas. Bu, sradan bir ynetim kurulu deiiklii deil. Neta (ZTE)'den kurtulduk hereyden nce.
    ZTE'nin Neta' almasn da Kront asndan yanl yorumlamz o dnemde. Olumlu olur sanmtm ben de. in pazar, teknoloji transferi gerekeleriyle olumlu bakmtm. Tam tersi oldu. Brakn yeni pazar, elindeki ilerden de oldu Kron.
    GTE (ZTE ortaklnn pay olabilir, sadece bir tahmin.), Katar stadlar, stanbul havaliman, akll stadyumlar, ehir hastaneleri ileri hep ZTE yznden kaybedildi bence. Avrupa ve Amerika pazarnda kayda deer bir ilerleme salanamamasnn gerekesinin inli ortaa sahip olunmas ihtimali de ok yksek. Ayrca in ya da in'in hakim olduu pazarlardan bildiimiz tek bir i alnamad.
    u an anlyoruz ki ZTE Kron'u byterek %10 ortakl sayesinde para kazanmak iin deil o yzde % 10'luk ortakl kullanarak irketi basklamak iin alm o hisseleri resmen.
    yle eyler oldu ki inanmak mmkn deil. Akll stadyumlar, stanbul Havaliman ve ehir hastaneleri ilerini ald Neta. Kron'un alt yklenici olacandan emin olarak mail attm irkete. Neta'la byle bir anlama ya da sat olmadn sylediler. nanamadm. Neta kendi sitesine de "siber gvenlik rnleri uluslararas zm ortaklarmzca salanmaktadr" yazd. Trk stadyumu, Trk hastanesi, Trk havaliman, Trk Neta, Trk Kron ama uluslararas zm orta. Neyse iyi oldu Neta'tan kurtulduumuz.
    Ynetim kurulu deiikliine dnersek.. Futbol futbolcuyla oynanr. Vizyon sahibi bir ekibiniz varsa irketin ksa srede bir dnya devi olmas mmkndr. Hele ki teknoloji alannda.
    Geen videolarn izlediimiz sat mdrn ben yeterli bulmadm akas. Dardan hobi olarak alyor gibi Kron'da. Biz daha ok ey biliyor olabiliriz irketle ilgili. Kron hakknda konuurken, alan olduu irketten deil de baka irketten bahsediyor gibi. Birka rnle ilgili notlar alm, srekli ondan bahsediyor. Bir de rnek bulmu, arabann emniyet kemeri...😊 Bu kadar m temel seviyedeyiz? Yahu siber gvenliin ne olduunu bilmeyen adam ne hissesini alr, ne teknoloji videosu izler. Kendisi zerinden irketle ilgili de umutsuzlua kaplmtm. Neyse umarm yanlyorumdur.
    Ancak yeni ynetim kuruluyla ilgili de ok umutluyum. Vizyon sahibi ve kariyerli isimler. Sn.Ltfi Yenel'in de akrabalar sanrm. Borsada aile irketlerini sevmem pek. Ama burada durum farkl gibi grnyor. Hayrl olur umarm.

6. hayal satmalara karnmz tok .. benim iin artk yok oyle al elinde tut srekli

al sat yapmaya pazartesiden itibaren gaza basyorum

bu hisse iin belirlediim strateji haftalk veya aylk olarak al sat yapmak hedefim gnlk al sat deil zaten gnlk al satta kimse kazanamaz bana gre

7.  Alnt Originally Posted by Forza korfez Yazy Oku
    Yllar nce hisse aratrma ve incelemesi yaparken Sn.Yaln'n Kron analizlerinden ok faydalanmtm. Hisse henz 3 liralardayd. Yllar iinde 80'leri grd. 40'tan balayarak ayn oranda bir ykselie tank oluruz umarm yine.��
    aka bir yana Kron'daki ynetim kurulu deiikliini ben ok nemsiyorum akas. Bu, sradan bir ynetim kurulu deiiklii deil. Neta (ZTE)'den kurtulduk hereyden nce.
    ZTE'nin Neta' almasn da Kront asndan yanl yorumlamz o dnemde. Olumlu olur sanmtm ben de. in pazar, teknoloji transferi gerekeleriyle olumlu bakmtm. Tam tersi oldu. Brakn yeni pazar, elindeki ilerden de oldu Kron.
    GTE (ZTE ortaklnn pay olabilir, sadece bir tahmin.), Katar stadlar, stanbul havaliman, akll stadyumlar, ehir hastaneleri ileri hep ZTE yznden kaybedildi bence. Avrupa ve Amerika pazarnda kayda deer bir ilerleme salanamamasnn gerekesinin inli ortaa sahip olunmas ihtimali de ok yksek. Ayrca in ya da in'in hakim olduu pazarlardan bildiimiz tek bir i alnamad.
    u an anlyoruz ki ZTE Kron'u byterek %10 ortakl sayesinde para kazanmak iin deil o yzde % 10'luk ortakl kullanarak irketi basklamak iin alm o hisseleri resmen.
    yle eyler oldu ki inanmak mmkn deil. Akll stadyumlar, stanbul Havaliman ve ehir hastaneleri ilerini ald Neta. Kron'un alt yklenici olacandan emin olarak mail attm irkete. Neta'la byle bir anlama ya da sat olmadn sylediler. nanamadm. Neta kendi sitesine de "siber gvenlik rnleri uluslararas zm ortaklarmzca salanmaktadr" yazd. Trk stadyumu, Trk hastanesi, Trk havaliman, Trk Neta, Trk Kron ama uluslararas zm orta. Neyse iyi oldu Neta'tan kurtulduumuz.
    Ynetim kurulu deiikliine dnersek.. Futbol futbolcuyla oynanr. Vizyon sahibi bir ekibiniz varsa irketin ksa srede bir dnya devi olmas mmkndr. Hele ki teknoloji alannda.
    Geen videolarn izlediimiz sat mdrn ben yeterli bulmadm akas. Dardan hobi olarak alyor gibi Kron'da. Biz daha ok ey biliyor olabiliriz irketle ilgili. Kron hakknda konuurken, alan olduu irketten deil de baka irketten bahsediyor gibi. Birka rnle ilgili notlar alm, srekli ondan bahsediyor. Bir de rnek bulmu, arabann emniyet kemeri...�� Bu kadar m temel seviyedeyiz? Yahu siber gvenliin ne olduunu bilmeyen adam ne hissesini alr, ne teknoloji videosu izler. Kendisi zerinden irketle ilgili de umutsuzlua kaplmtm. Neyse umarm yanlyorumdur.
    Ancak yeni ynetim kuruluyla ilgili de ok umutluyum. Vizyon sahibi ve kariyerli isimler. Sn.Ltfi Yenel'in de akrabalar sanrm. Borsada aile irketlerini sevmem pek. Ama burada durum farkl gibi grnyor. Hayrl olur umarm.
    Umit Bey daha sirkette cok yeni. Dolayisi ile Kron hakkinda 3. sahislara aitmis gibi konusmasi gayet normal. Ben de, biz de yeni bir ise basladigimizda, orayi kendimizin gibi gormemiz zaman aliyor.

Bu konu ile ilgili endiselenmemiz gereken, sirketten ayrilan calisan sayisinin yuksekligi. Benim tahminim son bir sene icerisinde 30 civari calisan ayrilmistir. Bu yuzde 20 lik bir orana denk geliyor. Her calisanin yerine yenisi gelse de, sirkete alisma, projelere alisma gibi seyler zaman alan seyler. Bir calisanin 3-5 ayi alisma devresidir, ondan tam bir verim bekleyemezsiniz. Hele ki eger tecrubeli, kilit calisanlar ayrildi ise bu apayri bir sorun.

Aile sirketlerinden ben de haz etmem. Alavare yapma ihtimali daha kolay olur. Mesela, C isimli bir sirketi bunyesine ederinin cok fazla bir miktara katabilirler. Bagimsiz sirket degerlendirmeler pek bagimsiz degil, kaldi ki buna gerek de olmayabilir. Eger ki bunyeye katilan sirketle, gozle gorulmeyen bir bag varsa, biz bu olaya hortumlama diyoruz. Gecmiste pek cok sirketin bunu yaptigini gorduk borsada. Kil payi kurtulduklarimi hatirliyorum.

Sirket adil bir sekilde hareket ettigi, hortumlama yapmadigi surece, ben risklerine ortak olurum. Hortumlama olduguna kanaat getirirsem, isterse uzaya gitsin, durmam.

Zaten birileri, iceriden duyumlarla hisse uzerinde oynuyor gibi bir gorunum arzediyor, Uzuncu oldugumuzdan bizi etkilemiyor. Ancak, sirket uzerinden de alavare olursa, bu kabul edilemez. Umarim boyle bir sey olmaz. Herhangi bir birlesme ya da satin alma ya da tahsisli olursa, ki buna benim neredeyse hic suphem yok, orada adil bir sekilde hareket edilmesini beklerim.

Yatirim tavsiyesi degildir.

8.  Alnt Originally Posted by lionnes Yazy Oku
    hayal satmalara karnmz tok .. benim iin artk yok oyle al elinde tut srekli

al sat yapmaya pazartesiden itibaren gaza basyorum

bu hisse iin belirlediim strateji haftalk veya aylk olarak al sat yapmak hedefim gnlk al sat deil zaten gnlk al satta kimse kazanamaz bana gre
    Bak mesajmn altna hayal satmalara karnm tok yazarsan ben de houna gitmeyecek eyler yazarm. Seni muhatap almyorum anla artk. Sen bulamadka kimse de almyor. Ama bulayorsun srarla. Hatta senin yznden foruma bile yazmyorum. Forumun iine ettin, insanlar ses karmyor. Bir de bundan yz bularak insanlarn mesajlarn alntlyor ya da altna mesajlar yazyorsun. Btn gn kafa iirdiiin yetmiyor gibi bir de her yazlana laf yetitiriyorsun. Yazmayacam dedin herkes sevindi, farknda deil misin? Hi cann skmyor mu itici ve sevimsiz bulunmak? Kt hisse madem sattn iyi olmu. Niye alyorsun tekrar kt hisseyi bilerek ve isteyerek? Gidip iyi bulduu hisseyi almaz m akl azck banda olan insan? Onlar gzel, ykselir kazanrsn. Al-sat yapmak iin deme sakn, o i her hissede yaplr.
    Senin derdin belli bence. KY ok diye gitmiyor hisse diye dnyorsun. KY uzak dursun diye de olumlu bulduun her mesaja yant yazyorsun. Ama kardn birey var. Buradaki yatrmclar hem olumlu hem olumsuz ynlerini yazyor hissenin. Sense olumlu moddaysan olumsuz yazlara, olumsuz moddaysan da olumlu yazlara ve yazanlara saryor, saldryor, ithamlarda bulunuyorsun. Senin moduna, o anki hisse sayna gre mi yazacaz kardeim? Msade mi alacaz senden?
    Ayrca ben mi drdm hisseyi? Ben miyim sahibi? Git o sevmediin patrona syle derdini. Ara irketi, mail at, git kapsna. Ama o zor di mi? Hisse dtnde senden ok zarar eden buradaki yatrmclara ekimek daha kolay di mi? ini rahatlatyorsun milletin moralini bozarak. Vardr ya yle tipler.
    Bir gn gelir ktler, sattm der, baka hisse reklam yaparsn; birgn gelir sper hisse teknoloji meknoloji dersin. Bir de stne bir iki tane analiz yorum falan yaplr, hemen altna yorum yazarsn. Hayal satma falan diye. Elimde kendime gre ok ykl mal var, hisse 11 ksr dolardan, 2 ksr dolara dm, zararm hayal bile edemezsin. stne her foruma giriimde alama mesajlar. Kendi zararma m yanaym, milletin aznn kokusunu mu ekeyim? Bir tane die dokunur katks, yorumu, analizi olmaz bu tiplerin.
    Kontrolmatik yleymi, Hekta byleymi, SASA yleymi. Hepsi gzel hisse. nce Kront gider diye dndm. Almadm hibirini. Canm skkn foruma giriyorum, KRON'la ilgili bilgi almak iin. Bakyorum ayn tip Hekta, SASA reklam yapyor. Merak etsem onlarn forumuna girer bakarm di mi? Ben aldm siz kardnz diye nispet yapmak iin mi yapyorsun bunu, yoksa milleti hayal satmakla sularken kendin bu hisseleri mi satyorsun?

Sayfa 493/932 lklk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •