Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 509/932 ÝlkÝlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 7450 madde; 4,065 - 4,072 arasý.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. https://www.hizliresim.com/dvullw6

bu kiþi de uzun vadedir yatýrýmcý takip ediyorum investing com yorumumlaýnda en aðýr þekilde ifadeler kullanýyor..sürekli patron ve sevdiklerine saydýrýyor.

yav sakin ol.

kimse sana zorla mý aldýrdý hisseyi?

patronun ne suçu var sana zorla mý aldýrdý hisseyi ?

kaldý ki lan hiç bir suçu olmayan patronun sevdiklerini, neden karýþtýyorsun olaya ? ne suçu var onlarýn ?

2. ben yazmadan önce 2 ziyaretçi vardý sayfada

ben yazdýktan hemen sonra ziyaretçiler yine çoðaldýnýz ..

sayfaya gelin sizler de yazýn bi þeyler.

https://www.hizliresim.com/ismoywr

3. Konu ile alakasýz .

1 ay önce ketojenik beslenme hayatýna geçtim. Düþük karbonhidrat tüketimi günlük ( 20-50gr) yüksek doðal yað ve protein beslenmesi tarzý.

HAftasonu keto pizza sý yapacaðým onun tariflerine bakýyorum yotubedan .. malum haftasonu borsa yok sýkýcý oluyor.

KEtojenik beslenmenin faydalarý çok ... herkese tavsiye ederim .

https://www.youtube.com/watch?v=TbYx...ff-TheDietChef

bu adam güzel gözüyor hem hýzlý hem lezzetli gözüyor pizzasý

https://www.youtube.com/watch?v=Qsul...nel=KetoKafasi

bu kadýn da iyi anlatýyor bu hayat tarzýný ve beslenme þeklini

https://www.youtube.com/c/DrEricBergDC

DR Berg, Keto saðlýklý hayat ve keto beslenmenin faydalarýný çok iyi anlatýyor
    Son düzenleme : lionnes; 20-08-2022 saat: 11:50.

Alýntý Originally Posted by lionnes Yazýyý Oku
    investing com yatýrýmcýlar yine saydýrýyor.

https://www.hizliresim.com/tv072et

https://www.hizliresim.com/hs65op6
    Sn.Lionnes o saydýranlar sonuna kadar Haklýlar ben küfür þiddet ve hakarete karþý bir insaným ancak taþ olsa çatlar düþünün bir yýl önce endeks 120.000 dolar 8 TL kront 79 TL bugün ise endeks 300.000 dolar 18 kront ise 39 TL bunu hangi insan kabul eder Tamam Burasý borsa risk her zaman vardýr endeks düþer ülke veya dünyada kriz olur Amenna ancak hiçbiri yok Üstüne üstlük bir de bütün hisseler%300-artmýþ Senin kront ise býrak artmayý tekrar 79'a gelmesi için%100 artmasý gerekli ne yapsýn küçük yatýrýmcý teþekkür mü etsin patrona sen bile çileden çýktýn ne yapacaðýný þaþýrdýn yýllarca övdüðün hisseyi yerin dibine sokmaya baþladýn ben 30 yýldýr borsa ile uðraþan birisi olarak þunu diyorum patron hisselerinde patron istemedikten sonra yaprak kýpýrdamaz hiçbir spek patrondan habersiz bir halt yapamaz borsadan anlayan Herkes bilir senin de çileden çýktýðýn onlar oldu patron ve speke bazen patron bey spek bey diye hitap ederken kýzdýðýn anlarda hýrsýz dolandýrýcý hisse diye yazýlar yazdýn ben bu hisseden iki yýldýr kesintisiz Duran biri olarak bu formu çok yazmasam da her gün okurum Evet bana göre hissenin bu halde olmasýnýn tek sebebi patron Hadi her þeyi bir kenara atalým sen hisseni borsaya açmýþsan küçük yatýrýmcýnýn kazanmasý için her þeyi yapacaksýn bu kadar Ýsyan ve hakarete maruz kalmayacaksýn hatýrlayýn hisse 70 TL fiyatlardayken baktýlar istedikleri gibi hisseyi düþüremiyorlar hemen devreye Genel Müdür Yardýmcýsý çýktý ve hisse satýþý yaptý ve o hamleyle hissenin içine ettiler Bence bu olay bilerek ve isteyerek hissenin düþmesine neden oldu Ondan sonra da zaten toparlayamadý 79 TL'den 37 lira gelene kadar þirketten bir açýklama dahi gelmedi bu mu þirket ahlaký küçük yatýrýmcýyý koruma prensibi ve en önemlisi 36,5 TL'den Zeynep Haným'a yani kýzýna ve akrabasýna ne taþtaki paylarýn Devri neden bu olay 70 TL'den olmadý da 36,5 TL'den olur bu aradaki küçük yatýrýmcýnýn zararýný kim karþýlayacak þunu unutmayýn Bu hissedeki sýfýr maliyetli tek kiþi patron ve yönetim kurulundakilerdir küçük yatýrýmcý alýn terini yýllardýr birikimini Ey patron senin þirketine güveniyorum Sen dürüst bir insansýn ona göre çalýþtýr Sen de kazan biz de kazanalým diyor ama patron ne yapýyor küçük yatýrýmcýnýn hiçbir zaman yanýnda ve arkasýnda olmuyor eðer gerçekten bu olay patronun dýþýnda geliþen bir þey olsaydý 2 gün sonra bir kap yollardý her þey yolunda bir sýkýntý yok yolumuza devam ediyoruz diye hiçbiriniz gördünüz mü böyle bir kapý senin övdüðün kontrolmatiði sen bile bilmezken Ben burada yazdým hatta dedim ki keþke harflerin yeri deðiþseydi de bunun yerine onu alsaydýk diye Neden bunu yazmýþtým ayný þekilde kontrol matik de bir veya iki gün taban yemiþti 2 gün patron kap yolladý her þey yolunda Korkulacak bir þey yok diye ve o gün bunlarýn fiyatý da aynýydý ve o günden sonra kontrolmatik aldý baþýný gitti çünkü onlarýn dürüst ve küçük yatýrýmcýnýn yanýnda bir patronu vardý þu anda Bizler batmýþ durumdayýz tekrar kazanmamýz için krontun dolar ve endeks farkýný gözetirsek 300 TL olsa bile baþa baþ çýkýyoruz ben küfür veya hakaret etmem ancak hocalar da söylüyor Hak edene beddua etmek günah sayýlmýyormuþ onun için ben tek sorumlu gördüðüm patron ve tayfasýna elimden geldiði kadar beddua ediyorum bir de liones kardeþim Yaþýný bilmiyorum onun için kardeþim diyorum Benim yaþým 55 kimsenin niyetini bilemeyiz senin de niyetini bilemiyoruz Senin tabirinle patron veya spek bey sana çok gýcýk Þöyle ki sen 23 ile 33 aralýðýnda aylarca hisseyi öven yazýlar yazdýn hisse yerinde çakýlý kaldý daha sonra sen de býktýn ve yazmayý býraktýn hisse soluksuz 33'ten 79 liraya çýktý yanýlmýyorsam o ara hiç yazmadýn hatta kendi kendime demiþtim ki bu arkadaþ o kadar uðraþtý tam hisseden çýktý herhalde ve hisse uçtu sonuç olarak bu hisse bir yerlere gidecekse patrondan geçer patron istemedikten sonra yýllarca sürünür Ayrýca Artýk yaþý gelen Lütfi Bey ile bu iþler yürümez yerine ya Zeynep Haným ya da daha aktif birinin gelmesi küçük yatýrýmcý için daha karlý olur diye düþünüyorum Lütfü Bey de dýþarýdan tecrübelerini onlara yansýtýr son olarak sevgili kardeþim bu forumda bayaðý yýprandýn Bayaðý da tepki almaya baþladýn bence biraz dinlenmelisin Çünkü her yazdýðýn Doðru da olsa yanlýþ yorumlanabiliyor Tabii ki karar senin bu forumda bir yýldýr yazan bir elin parmaklarýný geçmez Sayýn Usta olsun sayýn Umut Bey olsun Sayýn Metin Bey olsun Bu kiþiler aynen senin benim gibi küçük yatýrýmcý dostlarý birbirimize küçük yatýrýmcý olarak sahip çýkmalýyýz hepimiz ayný gemideyiz Sevgi ve saygýlar ytd

5.  Alýntý Originally Posted by ysf49 Yazýyý Oku
    Sn.Lionnes o saydýranlar sonuna kadar Haklýlar ben küfür þiddet ve hakarete karþý bir insaným ancak taþ olsa çatlar düþünün bir yýl önce endeks 120.000 dolar 8 TL kront 79 TL bugün ise endeks 300.000 dolar 18 kront ise 39 TL bunu hangi insan kabul eder Tamam Burasý borsa risk her zaman vardýr endeks düþer ülke veya dünyada kriz olur Amenna ancak hiçbiri yok Üstüne üstlük bir de bütün hisseler%300-artmýþ Senin kront ise býrak artmayý tekrar 79'a gelmesi için%100 artmasý gerekli ne yapsýn küçük yatýrýmcý teþekkür mü etsin patrona sen bile çileden çýktýn ne yapacaðýný þaþýrdýn yýllarca övdüðün hisseyi yerin dibine sokmaya baþladýn ben 30 yýldýr borsa ile uðraþan birisi olarak þunu diyorum patron hisselerinde patron istemedikten sonra yaprak kýpýrdamaz hiçbir spek patrondan habersiz bir halt yapamaz borsadan anlayan Herkes bilir senin de çileden çýktýðýn onlar oldu patron ve speke bazen patron bey spek bey diye hitap ederken kýzdýðýn anlarda hýrsýz dolandýrýcý hisse diye yazýlar yazdýn ben bu hisseden iki yýldýr kesintisiz Duran biri olarak bu formu çok yazmasam da her gün okurum Evet bana göre hissenin bu halde olmasýnýn tek sebebi patron Hadi her þeyi bir kenara atalým sen hisseni borsaya açmýþsan küçük yatýrýmcýnýn kazanmasý için her þeyi yapacaksýn bu kadar Ýsyan ve hakarete maruz kalmayacaksýn hatýrlayýn hisse 70 TL fiyatlardayken baktýlar istedikleri gibi hisseyi düþüremiyorlar hemen devreye Genel Müdür Yardýmcýsý çýktý ve hisse satýþý yaptý ve o hamleyle hissenin içine ettiler Bence bu olay bilerek ve isteyerek hissenin düþmesine neden oldu Ondan sonra da zaten toparlayamadý 79 TL'den 37 lira gelene kadar þirketten bir açýklama dahi gelmedi bu mu þirket ahlaký küçük yatýrýmcýyý koruma prensibi ve en önemlisi 36,5 TL'den Zeynep Haným'a yani kýzýna ve akrabasýna ne taþtaki paylarýn Devri neden bu olay 70 TL'den olmadý da 36,5 TL'den olur bu aradaki küçük yatýrýmcýnýn zararýný kim karþýlayacak þunu unutmayýn Bu hissedeki sýfýr maliyetli tek kiþi patron ve yönetim kurulundakilerdir küçük yatýrýmcý alýn terini yýllardýr birikimini Ey patron senin þirketine güveniyorum Sen dürüst bir insansýn ona göre çalýþtýr Sen de kazan biz de kazanalým diyor ama patron ne yapýyor küçük yatýrýmcýnýn hiçbir zaman yanýnda ve arkasýnda olmuyor eðer gerçekten bu olay patronun dýþýnda geliþen bir þey olsaydý 2 gün sonra bir kap yollardý her þey yolunda bir sýkýntý yok yolumuza devam ediyoruz diye hiçbiriniz gördünüz mü böyle bir kapý senin övdüðün kontrolmatiði sen bile bilmezken Ben burada yazdým hatta dedim ki keþke harflerin yeri deðiþseydi de bunun yerine onu alsaydýk diye Neden bunu yazmýþtým ayný þekilde kontrol matik de bir veya iki gün taban yemiþti 2 gün patron kap yolladý her þey yolunda Korkulacak bir þey yok diye ve o gün bunlarýn fiyatý da aynýydý ve o günden sonra kontrolmatik aldý baþýný gitti çünkü onlarýn dürüst ve küçük yatýrýmcýnýn yanýnda bir patronu vardý þu anda Bizler batmýþ durumdayýz tekrar kazanmamýz için krontun dolar ve endeks farkýný gözetirsek 300 TL olsa bile baþa baþ çýkýyoruz ben küfür veya hakaret etmem ancak hocalar da söylüyor Hak edene beddua etmek günah sayýlmýyormuþ onun için ben tek sorumlu gördüðüm patron ve tayfasýna elimden geldiði kadar beddua ediyorum bir de liones kardeþim Yaþýný bilmiyorum onun için kardeþim diyorum Benim yaþým 55 kimsenin niyetini bilemeyiz senin de niyetini bilemiyoruz Senin tabirinle patron veya spek bey sana çok gýcýk Þöyle ki sen 23 ile 33 aralýðýnda aylarca hisseyi öven yazýlar yazdýn hisse yerinde çakýlý kaldý daha sonra sen de býktýn ve yazmayý býraktýn hisse soluksuz 33'ten 79 liraya çýktý yanýlmýyorsam o ara hiç yazmadýn hatta kendi kendime demiþtim ki bu arkadaþ o kadar uðraþtý tam hisseden çýktý herhalde ve hisse uçtu sonuç olarak bu hisse bir yerlere gidecekse patrondan geçer patron istemedikten sonra yýllarca sürünür Ayrýca Artýk yaþý gelen Lütfi Bey ile bu iþler yürümez yerine ya Zeynep Haným ya da daha aktif birinin gelmesi küçük yatýrýmcý için daha karlý olur diye düþünüyorum Lütfü Bey de dýþarýdan tecrübelerini onlara yansýtýr son olarak sevgili kardeþim bu forumda bayaðý yýprandýn Bayaðý da tepki almaya baþladýn bence biraz dinlenmelisin Çünkü her yazdýðýn Doðru da olsa yanlýþ yorumlanabiliyor Tabii ki karar senin bu forumda bir yýldýr yazan bir elin parmaklarýný geçmez Sayýn Usta olsun sayýn Umut Bey olsun Sayýn Metin Bey olsun Bu kiþiler aynen senin benim gibi küçük yatýrýmcý dostlarý birbirimize küçük yatýrýmcý olarak sahip çýkmalýyýz hepimiz ayný gemideyiz Sevgi ve saygýlar ytd
    Sayýn ysf49 düþünceleriniz ve temenileriniz için çok teþekür ederim .

Dolar bazlý ve reel bazlý durum ortada. Tam bir fiyasko. Herþeyin fiyatý son1 senede 3 kat arttý. Ev , araba , gýda, elektrik su faturasý, mevye sebze, kiralar , elektronik eþyalar, aklýnýza gelebilecek herþeyin fiyatý son 1 senede 3 kat arttý. Borsa endeksi ralli yaptý. 1400 lerden 3000 seviyesini bile geçti.Enflasyon sebebiyle koca koca þirketler bile ralli yaptý hani bi zamanlar kamlumbaða gibi yerinde sayan bist30 þirketleri. Kront ise reel bazlý 5 kattan fazla düþtü ( dolarýn da kendi enflasyonu var ) .Kront un geldiði nokta tam bir fiyasko ve hayalkýrýklýðý.Bunu daha önce de defalarca kez yazdým .

Þu zamana kadar maaledef þirket baþarýlý olamadý ve özellikle biz eski yatýrýmcýlarýn sinirleri gergin ve bozuk. Bundan sonrasý için ise özetin özeti olarak geçmek istiyorum.Bundan sonra þikete, herþeye raðmen hala inanan devam eder, inanmayan vedalaþýr. Aslýnda durum bu kadar basit.Diyecek bi þey kalmadý maalesef.

Kalýn saðlýcakla.

6. Arkadaþlar, anlamadýðýnýz birþey var. Borsada bazý hisseler dönemsel olarak hareket eder. Ama hepsinin de bir periyodu vardýr. Bu periyot dipler ve zirvelerden oluþur. Yukarýda iki tane basit grafik attým. Lütfen dikkatlice bakýn. Böylece hissenin hareketlerini kestirebilirsiniz. Ama ÝYÝ NÝYETLÝ olmanýz gerek. Hisse þimdilerde dip çalýþmalarýný yapýyor. Buralar toplama bölgesidir. Borsa Ýle uðraþýyorsanýz ya teknik analiz konusunda biþeyler öðreneceksiniz ya da Bilgi paylaþanlara saygýlý olacaksýnýz (( bu lafý kimse üzerine alýnmasýn, genel olarak tüm forumdaki sýkýntýdýr) hiç birþey bilmeyen biri bile þu grafiklere baksa durumu görür. Ama burada þunlar da yaþandý; hisse 30 lira civarlarýndayken buraya dadanan günlükçü, al-satcýlara övgüler yaðdýrýldý. Þimdi nerde o arkadaþlar acaba. Biz yýllardýr bu hissedeyiz. Zaman zaman grafikler paylaþýrdým ama attýk paylaþmýyorum. Patronu kötüleyeceðinize biraz zaman ayýrýp temel be teknik analiz öðrenin. Zeynep hanýmýn CV sini inceleyin mesela, yetenekleri neler miþ? Bu þirkete ne katabilir veya neden gelmiþ olabilir. Bilançoyu inceleyin , ve büyük resmî attým sizlere buna göre hareket edin. Kýrýcý olduysa kusura bakmayýn. 3-20 hareketinde hissedeydim ve satmadým 2 yýl düþüþü izlerken teknik analiz çalýþtým, 7 ,11-74,90 hareketini ise bu bilgiler sayesinde avantaja çevirdim. Anlatmak istediklerimi anlatabildim mi bilmiyorum.

Yazdýklarým ve çizdiklerim asla ve asl yatýrým tavsiyesi olamaz....
    Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.

Sayýn Umut Bey benim yazdýklarýmý ya iyi okumadýnýz ya da patronu çok seviyorsunuz Evet hissenin bu duruma düþmesini tek sebebi patrondur Ýþini iyi yapan güvenilir bir patronu neden kötüleyelim Ayrýca bu hissede tekniðin çalýþmadýðýný en iyi siz bilmelisiniz nice Twitter'da üstatlar yok düþeni kýrdý yok patlayacak yok çatlayacak diye diye onlar da bir þey olmayacaðýný anladýlar ve kenara çekildiler siz de ayný þekilde birkaç kere çizdiniz ve hiçbir þey olmadý dönemsel olarak hisseler deðiþir diyorsunuz bir yýldýr kaç dönem geçti Siz bu konuda aylarca Sayýn kafkasla çekiþtiniz Ne oldu Sonuçta hiç hiç kimsenin anlamadýðý þekilde hisse 33'ten 79'a çýktý o dönemde siz bile tekniðin hisseyi bu kadar çýkaracaðýný düþünmemiþtiniz yani baþka hisseleri bilmem ancak bu hissede hiçbir þekilde Teknik çalýþmýyor Zeynep hanýmý araþtýrmaya gelince siz bile Araþtýrmadan ben iki defa tüm hayatýný araþtýrdým Evet 15 yýl üst yöneticilik yapmýþ en son Goldman da çalýþmýþ yalan yok Ben de buna çok güvenmiþtim Hatta hissenin dibi 36,5 TL olarak görmüþtüm fakat Zeynep Haným geleli neredeyse 5 ay oldu bu hisse senedine hem de ralli yapan endeks'te hiç mi hiç katkýsý olmadý bir de beni endiþelendiren bir konu ise keþke bu ne taþtaki Payý Lütfü Bey'in akrabasý olmayan bir kiþi alsaydý Böylece aile þirketi pozisyonundan çýkardý ve daha güvenli bir hal alýrdý en azýndan biz küçük yatýrýmcýlar olarak þimdi tekrar etmek istemiyorum yukarýda bir önceki yazýnda endeksi dolarý enflasyona ve bizim durumumuzu yazdým Ne yapalým Çalýþkan öðrenciyle tembel öðrenciyi bir mi tutalým Ee Lütfi Bey çok güzel yaptýn bizleri batýrdýn Umut Bey'in tekniðine uyumadýn Aferin sana tebrik ediyoruz mu diyelim Yani bu yazýnýzý hayretler içinde okudum O zaman þöyle diyelim madem o kadar tekniðe güveniyorsunuz 3 ay sonra bu hisse ne olur tamam fiyat vermek sakýncalý ama altýna ytd dersiniz olur geçer yani Umut Bey yazdýklarýnýza maalesef katýlmýyorum hele de endeks 300.000 iken belki biliyorsunuzdur escom Onda da Teknik hiç iþlemedi hisse 57 kuruþtu 2 yýlda 24 TL oldu Ayrýca size hiç yakýþtýramadým iyi niyetli olmak þart demiþsiniz siz kimin iyi niyetli olup olmadýðýna karar veremezsiniz Ben ki 30 yýlda hiçbir zaman sattýðým bir hisseyi kötüleyici yazý yazmadým her zaman küçük yatýrýmcýnýn yanýnda oldum hak edenin notunu yüksek tuttum hak etmeyeni de eleþtirdim doðru dürüst bir insan bunu yapmalý size zamanla hakaret edenlere bile siz cevap yazmazken böyle bir üslup ile yorum yapmanýzý hiç yakýþtýramadým özetle Ben çok iyi niyetli bir insaným bütün bu iþlerin kötü gitmesini tek sebebi patrondur nasýl bir takým kötü gidiþatýndan Yönetim ve teknik direktör sorumluysa Bu da o kadar normal bir þey ki niye patronu savunuyorsunuz anlamadým gitti Evet sabýrsýzlýkla sizin tekniðinizi bekliyorum 3 ay sonra Bu hisse ne olur ytd

8. Öncelikle patronu savunmýyorum. Anlatmak istediðim patrona kýzmak Ýçin ayýracaðýnýz zamanda temel ve teknik analiz öðrenin. BU HÝSSEDE TEKNÝK ÇALIÞIYOR. Fakat bilmeniz gereken zamnsallýktýr. Bu hisse 43 lira üzerine atmadan bir yere gitmez. Yapýlmasý gereken alt kanala yaklaþtýkça hisse toplamaktýr. Asýl alýcýlar 43 üzerinde gelecektir. 3 ay sonrasýný size be bize kimse söyleyemez. Söyleyen kesinlikle yalan söylüyordur. Teknik analizde; bir analiz yaparsýnýz bunda analizin stop noktasýný da belirlersiniz. Her formasyon çalýþacak diye birþey mümkün deðil. Benim analizime göre 43 üzerine atmadan hareket baþlamaz. Bu arada bize düþen kanal alt bandýnda hisse toplamaktýr. Bu hissenin 79 lirayý göreceðini benim de sanmadýðýmý söylediniz ya haklýsýnýz ben daha da yükseðe çýkmasýný bekliyordum. Elimdekileri de 70 liradan itibaren sattým. Ýyi niyet konusuna gelince bu aþamada yani hisse dip çalýþmasý yaparken hisseyi kötüleyen veya çýkarken yerlere göklere sýðdýramayan veya bir iyi bir kötü düþünceye sahip olanýn niyetinden þüphe ederim. Bu benim görüþüm tabii ki. Burada hiç kimse birbirini tanýmýyor. Bence ben dahil kimseye de güvenilmemesi gerekir. Küçük yatýrýmcý kimsenin umrunda deðildir. Benim düþüncem tabi. Hisse periyodunu iyi inceleyin. Bu hisse böyle. Belki ilerde zincirlerini kýrar týpký klimasan gibi.
    Kafkas meselesine gelince kalkýp burada hiçbir zaman þuraya gider, buraya gider diye beyaným olmadý, kafkas böyle bildirimlerde bulununca hoþuma gitmedi sadece. Hisse alýrken yatýrýmcý mantýðý ile alýrým ben. 1 aylýk 3 aylýk hisse almam veya kront için böyle. Eðer küçük yatýrýmcýyý düþünüyorsanýz grafik atarsýnýz stop noktalarýný yazarsýnýz inanan buna göre hareket eder. Sizlere 3 ay sonrasýný deðil ama kanal tepesini göreceðini söyleyebilirim. Sadece zaman konusunu bilemem. Burada çok kaliteli insanlar yazýyorlardý, artýk yazmýyorlar. Sayýn Usta saðolsun çok deðerli katkýlarý oluyor. Amacým polemik deðil. Küçük yatýrýmcýnýn kendini geliþtirmesi gerekli olduðunu söylüyorum. Patronmuþ, falan mýþ, filanmýþ boþ iþler bunlar

Yazdýklarým ve çizdiklerim asla ve asl yatýrým tavsiyesi olamaz....
    Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.

Sayfa 509/932 ÝlkÝlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •