Originally Posted by
ysf49
Sevgili arkadaþlar artýk ben de yazacaðým kiþiye Sayýn diye hitap etmeyeceðim çünkü arkadaþýmýz iki cevap yazdý �kisinde de ne Sayýn ne de ismimizi söyledi benim bildiðim nezaket kurallarý böyle deðil Þimdi gelelim asýl meseleye Ben bugün Sayýn lionnesi eleþtiren bir yazý yazdým sað olsun sayýn liones eleþtirmeme raðmen teþekkür edip saygýlarýný sundu bence çok olgun bir davranýþtý ayný yazýmda Sayýn liones'le tartýþmalý olan Sayýn Umut Bey ve Sayýn Usta Bey de küçük yatýrýmcý dost olarak söyledim ve Kavgaya gerek olmadýðýný belirttim ama sevgili muhattap kendisi ile ilgili iyi düþüncelerimize raðmen ve kendisine yöneltilen hiçbir ima dahi olmamasýna raðmen patrondan baþladý iyi niyetliliðe kadar gitti Ayrýca yine sevgili muhattap bu forumdaki iyi niyetlileri ve kaliteli insanlarý belirledi bizim kimsenin �yi niyetinden ve kalitesinden kuþkumuz yok bir insaný ya yolda ya da sohbette tanýrsýnýz herkese saygým sonsuzdur benim borsa anlayýþým ve borsanýn temel kuralý bir hisseyi incelerseniz temeline bakarsýnýz iþleyiþine bakarsýnýz saðlamlýðýna bakarsýnýz ve alýrsýnýz benim yatýrým anlayýþýnda bir hisseyi en az 12 ile 18 ay tutarsýnýz ve ona göre bekletirsiniz veya satarsýnýz Peki teknikçiler ne diyor Þu çizgiye Gelince al þuraya gelince sat düþünce tekrar al kardeþim biz Kumar mý oynuyoruz yatýrým mý yapýyoruz herkes teknik analizi bilmek zorunda mý Ayrýca Eðer iþliyorsa tüm teknikçilerin trilyoner olmasý lazým þimdi teknik çiziliyor sonra istenilen yere gitmeyince yani hisse düþünce bahane hazýr yok ayý tuzaðý yok boða tuzaðý yok Golden Gross Vesaire Vesaire ondan sonra teknikçi arkadaþlarým ortadan kayboluyor 10-15 gün suspus Bir ay sonra tekrardan sahneye çýkýyorlar Ben diyorum ki endeks 30 hisselerinde bile Teknik tam manasýyla iþlemezken krom gibi patron hisselerinde hiç iþlemez Ayrýca arkadaþýmýz patron falan boþ iþler demiþ size bir örnek vereyim Bas Gaz hissesinin formunu bir okuyun patronun boþ iþler olmadýðýný anlayacaksýnýz 24 saat küfür hakaret beddua bu hisse 43 TL'nin üstüne Ocak ayýnda çýktý Hatta 45'leri gördü sonra ne oldu 10 gün içinde tekrar 36'lara geri geldi ben bu hissede günlükçülerin de al sat yaparak kazanacaklarýný zannetmiyorum Çünkü kademeler o kadar kötü ki alýþla satýþ arasýnda bazen 20 kademe fark oluyor ve her kademe 50-60 hisseye tekabül ediyor siz çok iyi bir teknikçi olabilirsiniz itirazýmýz yok ancak Hiçbir insana da anlamadýðýnýz nokta þu bu diye bilgiçlik taslayamazsýnýz herkesin Fikri kendine herkes herkesin fikrine saygý duyacak bütün bu fiyat fiyaskosunu sadece tekniðe baðlamak ne derece doðru bana göre en büyük sorumlu patrondur son olarak ben 2 yýldýr bu hissedeyim kesintisiz bir þekilde en çok artmasýný Ben istiyorum bir de hisse dipte iken kötüye yüksekteyken öven kiþilerin ismini açýk açýk yazýn ki hepimiz bilelim Gerçi ben biliyorum ama bu yazýlarý okuyan yeni giren bir yatýrýmcý kardeþimiz bilemeyebilir tüm küçük yatýrýmcý kardeþlerime Hayýrlý kazançlar dilerim Rabbim iyi insanlarla iyi patronlarla karþýlaþtýrsýn ytd
Peki SAYIN ysf49. Bir daha da yazmýyorum. Rahat rahat sohbet edin. Saðlýkla kalýn
Yazdýklarým ve çizdiklerim asla ve asl yatýrým tavsiyesi olamaz....
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri