Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 510/932 ÝlkÝlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 7450 madde; 4,073 - 4,080 arasý.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Sevgili arkadaþlar artýk ben de yazacaðým kiþiye Sayýn diye hitap etmeyeceðim çünkü arkadaþýmýz iki cevap yazdý �kisinde de ne Sayýn ne de ismimizi söyledi benim bildiðim nezaket kurallarý böyle deðil Þimdi gelelim asýl meseleye Ben bugün Sayýn lionnesi eleþtiren bir yazý yazdým sað olsun sayýn liones eleþtirmeme raðmen teþekkür edip saygýlarýný sundu bence çok olgun bir davranýþtý ayný yazýmda Sayýn liones'le tartýþmalý olan Sayýn Umut Bey ve Sayýn Usta Bey de küçük yatýrýmcý dost olarak söyledim ve Kavgaya gerek olmadýðýný belirttim ama sevgili muhattap kendisi ile ilgili iyi düþüncelerimize raðmen ve kendisine yöneltilen hiçbir ima dahi olmamasýna raðmen patrondan baþladý iyi niyetliliðe kadar gitti Ayrýca yine sevgili muhattap bu forumdaki iyi niyetlileri ve kaliteli insanlarý belirledi bizim kimsenin �yi niyetinden ve kalitesinden kuþkumuz yok bir insaný ya yolda ya da sohbette tanýrsýnýz herkese saygým sonsuzdur benim borsa anlayýþým ve borsanýn temel kuralý bir hisseyi incelerseniz temeline bakarsýnýz iþleyiþine bakarsýnýz saðlamlýðýna bakarsýnýz ve alýrsýnýz benim yatýrým anlayýþýnda bir hisseyi en az 12 ile 18 ay tutarsýnýz ve ona göre bekletirsiniz veya satarsýnýz Peki teknikçiler ne diyor Þu çizgiye Gelince al þuraya gelince sat düþünce tekrar al kardeþim biz Kumar mý oynuyoruz yatýrým mý yapýyoruz herkes teknik analizi bilmek zorunda mý Ayrýca Eðer iþliyorsa tüm teknikçilerin trilyoner olmasý lazým þimdi teknik çiziliyor sonra istenilen yere gitmeyince yani hisse düþünce bahane hazýr yok ayý tuzaðý yok boða tuzaðý yok Golden Gross Vesaire Vesaire ondan sonra teknikçi arkadaþlarým ortadan kayboluyor 10-15 gün suspus Bir ay sonra tekrardan sahneye çýkýyorlar Ben diyorum ki endeks 30 hisselerinde bile Teknik tam manasýyla iþlemezken krom gibi patron hisselerinde hiç iþlemez Ayrýca arkadaþýmýz patron falan boþ iþler demiþ size bir örnek vereyim Bas Gaz hissesinin formunu bir okuyun patronun boþ iþler olmadýðýný anlayacaksýnýz 24 saat küfür hakaret beddua bu hisse 43 TL'nin üstüne Ocak ayýnda çýktý Hatta 45'leri gördü sonra ne oldu 10 gün içinde tekrar 36'lara geri geldi ben bu hissede günlükçülerin de al sat yaparak kazanacaklarýný zannetmiyorum Çünkü kademeler o kadar kötü ki alýþla satýþ arasýnda bazen 20 kademe fark oluyor ve her kademe 50-60 hisseye tekabül ediyor siz çok iyi bir teknikçi olabilirsiniz itirazýmýz yok ancak Hiçbir insana da anlamadýðýnýz nokta þu bu diye bilgiçlik taslayamazsýnýz herkesin Fikri kendine herkes herkesin fikrine saygý duyacak bütün bu fiyat fiyaskosunu sadece tekniðe baðlamak ne derece doðru bana göre en büyük sorumlu patrondur son olarak ben 2 yýldýr bu hissedeyim kesintisiz bir þekilde en çok artmasýný Ben istiyorum bir de hisse dipte iken kötüye yüksekteyken öven kiþilerin ismini açýk açýk yazýn ki hepimiz bilelim Gerçi ben biliyorum ama bu yazýlarý okuyan yeni giren bir yatýrýmcý kardeþimiz bilemeyebilir tüm küçük yatýrýmcý kardeþlerime Hayýrlý kazançlar dilerim Rabbim iyi insanlarla iyi patronlarla karþýlaþtýrsýn ytd

2.  Alýntý Originally Posted by ysf49 Yazýyý Oku
    Sevgili arkadaþlar artýk ben de yazacaðým kiþiye Sayýn diye hitap etmeyeceðim çünkü arkadaþýmýz iki cevap yazdý �kisinde de ne Sayýn ne de ismimizi söyledi benim bildiðim nezaket kurallarý böyle deðil Þimdi gelelim asýl meseleye Ben bugün Sayýn lionnesi eleþtiren bir yazý yazdým sað olsun sayýn liones eleþtirmeme raðmen teþekkür edip saygýlarýný sundu bence çok olgun bir davranýþtý ayný yazýmda Sayýn liones'le tartýþmalý olan Sayýn Umut Bey ve Sayýn Usta Bey de küçük yatýrýmcý dost olarak söyledim ve Kavgaya gerek olmadýðýný belirttim ama sevgili muhattap kendisi ile ilgili iyi düþüncelerimize raðmen ve kendisine yöneltilen hiçbir ima dahi olmamasýna raðmen patrondan baþladý iyi niyetliliðe kadar gitti Ayrýca yine sevgili muhattap bu forumdaki iyi niyetlileri ve kaliteli insanlarý belirledi bizim kimsenin �yi niyetinden ve kalitesinden kuþkumuz yok bir insaný ya yolda ya da sohbette tanýrsýnýz herkese saygým sonsuzdur benim borsa anlayýþým ve borsanýn temel kuralý bir hisseyi incelerseniz temeline bakarsýnýz iþleyiþine bakarsýnýz saðlamlýðýna bakarsýnýz ve alýrsýnýz benim yatýrým anlayýþýnda bir hisseyi en az 12 ile 18 ay tutarsýnýz ve ona göre bekletirsiniz veya satarsýnýz Peki teknikçiler ne diyor Þu çizgiye Gelince al þuraya gelince sat düþünce tekrar al kardeþim biz Kumar mý oynuyoruz yatýrým mý yapýyoruz herkes teknik analizi bilmek zorunda mý Ayrýca Eðer iþliyorsa tüm teknikçilerin trilyoner olmasý lazým þimdi teknik çiziliyor sonra istenilen yere gitmeyince yani hisse düþünce bahane hazýr yok ayý tuzaðý yok boða tuzaðý yok Golden Gross Vesaire Vesaire ondan sonra teknikçi arkadaþlarým ortadan kayboluyor 10-15 gün suspus Bir ay sonra tekrardan sahneye çýkýyorlar Ben diyorum ki endeks 30 hisselerinde bile Teknik tam manasýyla iþlemezken krom gibi patron hisselerinde hiç iþlemez Ayrýca arkadaþýmýz patron falan boþ iþler demiþ size bir örnek vereyim Bas Gaz hissesinin formunu bir okuyun patronun boþ iþler olmadýðýný anlayacaksýnýz 24 saat küfür hakaret beddua bu hisse 43 TL'nin üstüne Ocak ayýnda çýktý Hatta 45'leri gördü sonra ne oldu 10 gün içinde tekrar 36'lara geri geldi ben bu hissede günlükçülerin de al sat yaparak kazanacaklarýný zannetmiyorum Çünkü kademeler o kadar kötü ki alýþla satýþ arasýnda bazen 20 kademe fark oluyor ve her kademe 50-60 hisseye tekabül ediyor siz çok iyi bir teknikçi olabilirsiniz itirazýmýz yok ancak Hiçbir insana da anlamadýðýnýz nokta þu bu diye bilgiçlik taslayamazsýnýz herkesin Fikri kendine herkes herkesin fikrine saygý duyacak bütün bu fiyat fiyaskosunu sadece tekniðe baðlamak ne derece doðru bana göre en büyük sorumlu patrondur son olarak ben 2 yýldýr bu hissedeyim kesintisiz bir þekilde en çok artmasýný Ben istiyorum bir de hisse dipte iken kötüye yüksekteyken öven kiþilerin ismini açýk açýk yazýn ki hepimiz bilelim Gerçi ben biliyorum ama bu yazýlarý okuyan yeni giren bir yatýrýmcý kardeþimiz bilemeyebilir tüm küçük yatýrýmcý kardeþlerime Hayýrlý kazançlar dilerim Rabbim iyi insanlarla iyi patronlarla karþýlaþtýrsýn ytd
    Peki SAYIN ysf49. Bir daha da yazmýyorum. Rahat rahat sohbet edin. Saðlýkla kalýn

Yazdýklarým ve çizdiklerim asla ve asl yatýrým tavsiyesi olamaz....
    Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.

3. Hisse o zamanýn 7-8 tl dibi ( dolar bazýnda hisse o zamanlar yine 2 dolardý ) iken zamanýnda ben kötülemiþtim 2017-2018 yýlýnda týpký þimdiki gibi investing com da dayanamayýp kötüleyenler gibi neden mi çünkü býktýrmýþtý psikolojiyi bozmuþtu üstüne þirketten hiç bir haber yoktu. O zamanlar tam iki buçuk sene KAP a herhangi bir bilgilendirme haber düþmedi.

Þimdi hisse yine 2 dolara geldi (yani o zamanki 7-8 tl gibi ) ben haklý mý çýktým bunca sene sonra ? Zaman beni haklý mý çýkardý ? tabiki hayýr. Orda kötüleme yapmamam gerekiyordu orasý ayrý.

Neyse

Sonra hisse 25-33 lere çýkýnca üstüne patronun sürekli pozitif açýklamalrýnda dolayý , üstüne sektör beklentileri nden dolayý , üstüne pandemi sektörün pozitif etkilenmesi eklenince , hesap kitap yapýp övmeye hatta uzay fksý demeye baþladým . bunu da 79- 50 arasý dalgalandýðýnda yazdým yani hissenin düþüþlerde dedim uzay fkýsýný. ( Uzay fiyat demedim uzay FK dedim) Ancak bi türlü beklentileri yine gerçekleþtiremedi þirket ve 32 lere kadar düþtü. Ben bu arada artýk ne kötülüyorum ne övüyorum, notr olarak sadece izliyorum olan bitenleri o kadar.

Zamanýnda çok hesap kitap yapmýþtým brütkar marjý hesabý , F/S, hesabý F/K hesabý , Satýþlardan yatýrýma ayrýlan arge ve pazarlama paralarýnýn geri dönüþü vs. Artýk Hiç birini yapmýyorum çünkü þirket bi türlü beklentileri karþýlayamdý son 5 senedir. Bu sebeble diyorum ki inanan devam eder, inanmayan vedalaþýr .
    Son düzenleme : lionnes; 20-08-2022 saat: 19:57.

4. Bu arada Sayýn ysf49 , bundan sonra buraya bu sayfaya sýkça yazmanýzý isterim þahsen . Çok uzun yýllar borsa tecrubenizin olduðunu yazdýnýz. Yazýlarýnýz okumak bana da faydalý olur herkese de faydalý olur.

Sevgi ve Saygýlarýmla.
    Son düzenleme : lionnes; 20-08-2022 saat: 19:49.

Alýntý Originally Posted by Umut0109 Yazýyý Oku
    Peki SAYIN ysf49. Bir daha da yazmýyorum. Rahat rahat sohbet edin. Saðlýkla kalýn

SAYIN Umut bey ben size kýzamam çünkü siz benim dünyada en önem verdiðim kiþinin ismini taþýyorsunuz Ne alaka diyeceksiniz ama Umut ismi benim için çok deðerlidir Ayrýca burada karþýlýklý fikirlerimizi beyan ediyoruz kýzmaya darýlmaya gerek yok hepimiz olgun insanlarýz sizin yazmamanýz inanýn eksiklik olur çünkü 2 yýldýr Siz ne zaman yazarsanýz benim içime bir güven duygusu yerleþiyordu ben tekniðe inanmýyorum demiyorum patron hisselerinde çok çalýþmaz diyorum hele benim gibi ancak 300 TL olursa beni kurtaracak bir rakam söz konuysa iniþ ve çýkýþlara artýk karnýn tok gözüm yemiyor ben direk bir mum yaparak o fiyatlara gelmesini diliyorum yoksa benim için 50 olmuþ 80 olmuþ bu saatten sonra fark etmiyor yoksa yeni gelen küçük yatýrýmcýlar ve çok zarar olmayan eski yatýrýmcýlara tekniklerinizin çok faydasý olacaktýr Sayýn liones dediði gibi bu hisse hepimizin psikolojisini bozdu küçük yatýrýmcýnýn yararýna kim en ufak bir yardýmda bulunuyorsa Allah razý olsun Burada hepimiz ayný yolun yolcusuyuz birbirimizi üzmeden kýrmadan yolumuza devam etmeliyiz bu kadar Çýðlýk ve acý varsa patron da bir zahmet bir þeyler yapmalý Pakistan'da büro açtýlar 5 yýldýr bir tane bile iþlem yapmadan zararýna kapattýlar Amerika'daki þirket bir kuruþ Kar getirmiyor tamam ar-ge çalýþmalarýna gidiyor ama Bizler bunun meyvesini 2 yýldýr yiyemedik kaç 2 yýl daha bekleyeceðiz size en ufak bir kýrgýnlýðým dahi yok Ben sizi isteyerek kýrmam da istemeyerek kýrdýysam kusura bakmayýn Siz yazmaya lütfen devam edin ben zaten ayda yýlda bir yazýyorum ama dediðim gibi her gün okuyorum Siz yazmazsanýz Sayýn liones yazmazsa Sayýn Usta yazmasý forum bomboþ kalacak her zaman için çeþitlilik ve çok fikirlilik iyidir ismini zikretmediðim bu forumda yazan arkadaþlarým da kusura bakmasýn Onlarýn da çok katkýsý oluyor tüm arkadaþlarýma hayýrlý akþamlar diliyorum iyi kazançlar ytd

6. Para kazanmak için burda herkes. Sn Umut un dedigi gibi bende 20-8 düþüþünu yasadim sonra ayni seyi yasamamak icin 60-65 arasi bende sattim.Gecmisi tekrar edecekse 30-35 arasina gelecegini de yazmýþtým. Ayni olayi gedzada yasadim egeende yasadim yatasta yasadim nerdeyse girdigim tum hisselerde bu boyle oldu malesef trend sonunda satmazsak fazla kazanamiyoruz sasa hektas kontrolmatik gibi kac ornek verebilirsiniz 500 hisse icinde 10 u gecer mi? Sn Umut gayet guzel grafiklerle anlatti soyleyecek fazla soz yok herkese iyi kazanclar.

Alýntý Originally Posted by lionnes Yazýyý Oku
    Bu arada Sayýn ysf49 , bundan sonra buraya bu sayfaya sýkça yazmanýzý isterim þahsen . Çok uzun yýllar borsa tecrubenizin olduðunu yazdýnýz. Yazýlarýnýz okumak bana da faydalý olur herkese de faydalý olur.

Sevgi ve Saygýlarýmla.
    Sayýn liones kardeþim sözlerin için teþekkür ederim ancak kront hakkýnda benim bildiklerim sizin Sayýn Umut'un Sayýn ustanýn yanýnda milyonda birdir sizler maþallah A'dan Z'ye kadar krontun her þeyini biliyorsunuz ben aslýnda endeks 30 dýþýnda iþlem yapmazdým bir arkadaþýn tavsiyesiyle buraya geldim biraz araþtýrdým kendimce bu iþten ekmek yeriz dedim ama maalesef ekmek yemeyi býrak senin dediðin gibi enflasyon karþýsýnda tamamen ezildik iðneden ipliðe her þey yüzde 300 zamlanýrken biz%100 zararla oturduk bekliyoruz Allah'a þükür ki endeks 30'daki kaðýtlarý iyi kazandý da bunun zararýný bir nebze karþýlýyor yoksa iyice batmýþtýk onun için borsaya yeni giren küçük yatýrýmcý kardeþlerim Sakýn ha Tüm paranýzý bir hisseye yatýrmayýn yoksa yerler sizi neyse bu forumdaki tüm küçük yatýrýmcý dostlarýmýn birbirleriyle iyi geçinmesi tatlý dille fikirlerini beyan etmesi dileðiyle Allah'a emanet olunuz çünkü hayat çok kýsa saðlýkla kalýn iyi akþamlar ytd

8.  Alýntý Originally Posted by bidbas Yazýyý Oku
    Para kazanmak için burda herkes. Sn Umut un dedigi gibi bende 20-8 düþüþünu yasadim sonra ayni seyi yasamamak icin 60-65 arasi bende sattim.Gecmisi tekrar edecekse 30-35 arasina gelecegini de yazmýþtým. Ayni olayi gedzada yasadim egeende yasadim yatasta yasadim nerdeyse girdigim tum hisselerde bu boyle oldu malesef trend sonunda satmazsak fazla kazanamiyoruz sasa hektas kontrolmatik gibi kac ornek verebilirsiniz 500 hisse icinde 10 u gecer mi? Sn Umut gayet guzel grafiklerle anlatti soyleyecek fazla soz yok herkese iyi kazanclar.
    Teþekkür ederim Sayýn bidbas. Sayýn ysf49’a cevap yazarken zaman kaybetmemek adýna ismini yazmadým. SaygýsýLýkla suçlandým. Teknik ve temel analiz öðrenin veya bilenlere saygý duyun dedim kendini beðenmiþlikle suçlandým. Beni biraz tanýsaydýnýz çok utanýrdýnýz sayýn ysf49. Sayýn bidbas söylemek istediklerimi anlamýþ ve çok güzel ifade etmiþ, teþekkür ediyorum. Teknik iþlemiyormuþ, madem o zaman çizgilerin ( alt ve üst kanal çizgileri) geçtiði hat neden sýnýr olarak kalmýþ, altta ve üstte. Ha eðer bu çizgiler dýþýna taþarsa o zaman farklý þeyler ve demektir. Mesela alt kanal çizgisinin de altýna düþerse þirkette sýkýntý bar deriz ve vedalaþýrýz hisseyle. Neyse boþverin. yönetimden rica ettim benim paylaþýmlarýmý silmesi için. Rahatsýzlýk verdiðim kiþilerden özür dilerim. Patron benim umrumda bile deðil açýkçasý. Dilediðiniz kadar patrona, speðe saydýrbilirsiniz. Bunlara saydýrýnca hisse yükselecekse ben de saydýrýrdým am inanmadýðým þeyi yapmam. Tüm hissedarlara bol ve hayýrlý kazançlar dilerim saðlýkla kalýn. Bu arada yaþým 52. Ve her gün yeni birþeyler öðreniyorum borsa hakkýnda. Bu gün de öðrendim mesela [emoji112][emoji112]. Saygýlar sevgiler

Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.

Sayfa 510/932 ÝlkÝlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •