Geçmiþte ki yazýlarýma peki neden kimse rahatsýz deðildi ?
yani illa uzun vadeli yatýrýmcý olup hiç hisse satmamak mý doðru?
Ya da bir kiþi hem uzun vadeci ( uzun vadedeki lotlarýnýn bir kýsmýna dokunmayarak ) hem de lot veya ihtiyaç için al sat yapamazmý ?
Geçmiþte temel analizler yaptým , matematik hesap yaptým , siz ve geçmiþteki bir çok yatýrýmcý þahit.
Hatta geçenlerde yine yapmýþtým .Uzay Fksý beklentimi yenilemiþtim bilançolarýn iyi gelmesi þartýyla , sebebini de yazmýþtým 1-2 hafta önce sanýrým .
Þimdi ben yine haksýz mý oluyorum.
Yani uzay fk yazýnca insanlar rahatsýz olmuyor, hissede al-sat yapýyorum diyince insanlar rahatsýz oluyor.
Ayrýca, twitterda dolar bazlý grafik paylaþýp " 1 dolar da bekliyorum "yazýnca insanlar rahatsýz mý oluyor?
Piyasa da herkes istediði gibi hareket eder. Kimisi 1 aylýk al sat yapar , kimisi 1 senelik al-sat, kimisi 5 senede bir. Kimisi de uzun vade hisselerine dokunmadan , bir kýsým parayla yine ayný hissede al sat yapar.
Bu stratejilerin burdaki insanlarý rahatsýz etmesi suç teþkil etmez, Spk kurallarý belli.
Siz bana mal pazarladýðýmý veya hissenin yükselmemesini istediðimi ima ederek yazmýþsýnýz. Bu ise suçtur çünkü bu iftiradýr.

Alýntý yaparak yanýtla
Biz iki satir yaziyoruz adama, kafada ne kuruyorsa sayfalarca dökülüyor sen uðraþ dur. Ortaklar kusura bakmayin ben keyif almaya basladim
Yer Ýmleri