Faydalý paylaþýmlarýnýz için çok teþekkür ederim. Forumda bu derece faydalý içerik bulmayý ummamýþtým. Havelsan haberi dikkatimi çekince saatlerce Twitter'da ve basýnda yazýlanlarý okudum. Gartner raporlarýna baktým, benzer baþka organizasyonlar var mý anlamaya çalýþtým. Sirketin ürünlerini, ciroya etkilerini vs anlamaya çalýþtým. En son buraya baktým ki aradýklarýmýn çoðu hazýrda varmýþ. Bir kýsmýný sizlerin de bulamadýðýný, bu yüzden dertli olduðunuzu görünce araþtýrmayý odaklama imkaný buldum. ( ve biraz erteledim açýkçasý)
Henüz rakiplerin deðerlemesi konusunda fikrim yok ama onu da burada iþlemiþsinizdir eminim. 500 sayfayý okumadan önce bir teþekkür edeyim dedim.
Takas inanýlmaz daðýnýk, beni tatmin edecek kadar araþtýrma yapmaya zamaným olacaðýný sanýyorum.
Eylül kaplarýnýn ciroya yansýmasýný bekliyor musunuz? (Fikir yürütmenin neredeyse imkansýz olduðunu sanýyorum)
Geleneksel Þubat sonrasý hareketleri de dikkatimi çekiyor. Bu yüzden usul usul, uzun uzun takip edeceðim artýk kront'u.
Saygýlar

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri