Ben bu fiyatlardan tereddüt etmem fiyat 200 lere gelse tamam diyeceðim de (bu yýl için)fiyat buralardayken siz tereddüt yaþýyorsunuz ya birde burda yazýya dökerek cidden anlamlandýramýyorum bu kadar tereddüt varsa o zaman milyar dolar kar etse burayý geçmez vs hiç beklemeyelim gidelim zaten diktatör bir firmadayýz delmektir kanun da tanýmýyor o zaman yani þunu yapýyorlar net kanunlarýn etrafýndan dolaþýyor mide bulandýrýcý bu ama bu kiþiler seve seve bu þirketi eþþek gibi büyütmek zorundalar kendi çýkarlarý için bende buna güveniyor ve sonuna kadar dibine kadar burdan mal almaya devam edeceðim hodri meydan diyorum speðe bas aþaðý bana çalýþ aferin sana spek tereddüt edersem malým bu kadar net gerekirse þirketle ilgili olumsuz haber yolla ki bunlarý da gördük 50 lira iken fiyatý þirket aleyhine açýlmýþ tutarý belirsiz maddi manevi ölümlü kaza için tazminat haberi gelirdi bir zamanlar þimdi hisse 4 haneli rakamlarda hala elimde var sende elimde olacaksýn lot sayýsý sana baðlý spek sen inat ettikçe benim iþime gelecek devam et koç spek devam et.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri