Originally Posted by
ersoybal
merhaba kron yatýrýmcýlari bir süredir yazmak istiyorum ama nasip bugüne imiþ forum un çok eski uyesiyim ama eski üyeliðimi bir türlü kurtarmayi beceremedim bizde aklimizin yettiði kadarý ile bilgi ve birikimim ile yardýmcý olmak isterim
Kron çok uzun süredir takibimde olan bir hisse idi 8 tl de ki halini bilirim o zamanlardan yýldýz tozu kalmýþ sadece sanýrým ama 2022 yýlý itibari ile ve son geliþmeler ile birlikte kron da bir kabuk deðiþimi gözlemledim gerek lutfi beyin açýklamalarý olsun gerek gartner ve kap lar ile birlikte ciddi bir sýçrama yaþandý ama benim için can alici geliþme ise artýk kron urunlerinin birer ticari nitelik kazanmasý idi bununla beraber kurumsal kimlik kazanma da bir diðer önemli husus birçok kurumsal firma ve devlet ile iliþkili kurumlar ile iþbirligi ile þirket bir masa iki sandalye görünümden çýkmýþ bir kurumsal kimlik kazanmaya baþlamýþ ben finansal açýdan ve borsa bilgilerim çerçevesinde bir kaç þey söylemek isterim
Kron bir teknoloji hissesi sermayesi düþük piyasada lotu az olan yuksek öz sermaye karliligi olan yurtdýþýna ihracat yapabilen ve bunu yaparken de maliyet olarak bir çok sektörden ustun olan bir þirket kap haberleri gelmeye devam ettiði sürece fiyatlama noktasýnda tahminlerin zorlanacaðýný düþünüyorum
Sn.Ersoybal aklýnýzda kaldýðým için açýkcasý deðerli hissettim kendimi. Benim dýþýmda Sn.Umut, Sn.Forza , Sn.Usta çok daha eski yatýrýmcýlar burada yazmaya devam ediyorlar. Gecenlerde yazan Sn.Cmurat vardý Sn.Rain vardý. Çok deðerli forumdaþlar mevcut halen o zamanlardan kalan
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Yer Ýmleri