insider davasindan aklandi ama siz da dahil olayi bilenlerin buyuk yuzdesi tarafindan hala supheli ve belki suclu. Bu isler boyledir, bir kere leke isnad edildi mi, temizlenmesi imkansiz gibidir.Hisse 130 tl'lerdeyken ne kadar tedirginlik tüm tecrübeli kardeþlerim yine bir dolap dönmesinden endiþe ediyordu Aslýnda kimsin hisseye deðil ama patrona güvenmiyordu nasýl iki buçuk yýl önce 79.8 TL'den 33 TL'ye çekilen operasyonda olduðu gibi Herkesin içinde yine bir Dümen olduðu kuþkusu vardý ben bunu 2 yýl önce patronu hiç güvenmediðimi söylediðimde bazý arkadaþlar karþý çýkmýþtý ancak ben yine üstüne basa basa bu patrona güvenmiyorum güvenmememe raðmen ve kýzýnýn aklandýðý yani suçsuz bulunduðu insider davasýný bilmemize raðmen Belki bir gün Bizler de ekmek yeriz diye bekledik durduk Þimdi bana sorabilirsiniz Madem güvenmiyorsun sat kurtul git ama ben gitmeyeceðim En az 10 yýl bu hissede olacaðým inadým inat son iki buçuk ayda dönen olaylar Dallas dizisini geçti bu olaylara Kargalar bile gülmeyi býrakýn Kahkahalar atar benim patrona güvenmemem bu olaylarla kanýtlandý sanýrým önce Kasým ve Aralýk aylarýnda muhteþem iþ haberleri havelsan gibi daha sonra mükemmel bir 3 çeyrek bilançosu ve en sonunda%200 bedelsiz ve Can alýcý olay ise bir fon tarafýndan 109,6 TL fiyatla 570.000 adet alýnmasý bu fonki dünyanýn en beceriksiz en iþten anlamayan fonu ki aldýðý günden 3 gün sonra hisse%30'a yakýn deðer kaybetti Ýnanabiliyor musunuz kront gibi sýð bir tahtada 570.000 adet alan adý saný belli olmayan bir fon 20.000 adet aldýðý fiyata destek koysa hisse bugün en kötü 110 TL de kalýrdý demek ki dünyada Zarar etmek isteyen böylesine fonlar da varmýþ ya yönetim aklýmýzla alay etmeyin yani o kadar da deðil küçük yatýrýmcýya öyle bir algý oluþturdular ki sanki hissenin dibi 109. 6 gibi onun aþaðýsý yok gibi sonra ne yaptýlar 135'ten gelen küçük yatýrýmcýya çaktýlar bu olayýn masumane ve borsa kurallarý içinde olduðunu söyleyecek bir tane baba yiðit varsa söylesin Biz de hatamýzý düzeltelim peki bu 15 gün içinde 138 TL'den 81 TL'ye yani %50'ye yakýn düþen ve düþtüðü yere Afedersiniz b** gibi yapýþan kaç tane hisse sayabilirsiniz Ayrýca geçen hafta sadece 5 gün içinde borsa yüzde 11 artýya geçmesine raðmen Göz göre göre oyunlar oynanýyor küçük yatýrýmcý neredeyse çarpýlýyor ve SPK bakýyor 138 TL'den alan küçük yatýrýmcýnýn günahý ne bu forumda o kadar Bilgili i ve tecrübeli arkadaþlar var ki hepsi ile gurur duyuyorum Hatta birçoðu yönetim kurulundan bile daha iyi iþi biliyorlar gelecek öngörleri de muhteþem fakat kront sektöründe dünya birincisi olsa bile bu patron küçük yatýrýmcýya Zýrnýk kazandýrmaz o zaman ben yatýrýmcý olarak kazanmayacaksam þirket isterse batsýn 2 yýl önceki 79 TL'den 33 TL'ye düþüþüdeki operasyonu hatýrlayýn patron TV TV dolaþýp hisseyi küçük yatýrýmcýya pazarlýyordu sonra sanki kendinden Habersizce Genel Müdür Yardýmcýsý bir satýþ yapýyor ve hisse çakýlmaya baþlýyor sonunda ne oluyor kýzý ne taþtaki tüm paylarý 36 TL'den satýn alýyor þimdi ne oluyor onlarca güzel iþ haberi yolla sonra güzel bir bilanço açýkla Bir de bedelsiz patlat ardýndan fona satýþ yap en sonunda gelene çak 2 sene önce borsa 1000 puan'daydý þimdi 5.500 puanda dolar 2 yýl önce 6 TL idi Þimdi de 19 TL enflasyonu söylemiyorum bile onu sizlerin takdirine býrakýyorum peki bu iki yýl içinde 79 lira olan kront halen o fiyatlara yakýn kýçýný baþýný oynatýyor yeter artýk küçük yatýrýmcýnýn sabrýyla oynamayýn Her zaman dediðim gibi patron kaðýtlarýnda patrondan habersiz yaprak kýpýrdamaz kýpýrdatmaya çalýþaný o yollar çünkü hissede maliyeti sýfýr olan tek kiþi patrondur ben 10 yýl kalacaðým diyorum ya tek bir beklentim var o da yabancý bir þirkete satýlmasý ancak o zaman Bizler para kazanýrýz yoksa Lütfi olduðu sürece bize Zýrnýk koklatmaz Ey patron sana hiç güvenmiyorum inþallah bir gün o þirketi yabancý birilerine satarsýn da senden kurtuluruz küçük yatýrýmcý olarak patrona karne notu olarak 0 veriyoruz belki senin için önemli olmayabilir ama hakkýmýzý da helal etmiyoruz 15 günde hisse yüzde 50'ye yakýn düþüyor Yönetim olarak bir kap atýn bari iþler yolunda herhangi olumsuz bir durum yok diye açýklama bile yapmýyorlar onu bile yatýrýmcýya çok görüyorsunuz baþka þirketler%10 Düþse ertesi gün patronlarý Ey küçük yatýrýmcý Korkacak bir þey yok yanýnýzdayým hissemiz Saðlam diye kap yolluyor günlükçüler ve al satçýlar dýþýnda size ve þirketinize güvenip en az 3 yýldýr hissedarýnýz olarak bizlere yaþattýðýnýz üzüntü baþarýsýzlýk ve zararlarýmýz Dolayýsýyla patron ve yönetim kurulu üyelerini kýnýyor yatýrýmcýnýza sahip çýkmanýzý önemle tavsiye ediyorum ytd

Alýntý yaparak yanýtla
)
Yer Ýmleri