Bu arada içimden gelen bir kaç þey söylemek istiyorum.
Þahsi olarak Sn.Usta nýn geçmiþte þirket için analizlerinin doðru olmasýný taktirle karþýlýyorum ama kendisine kýrgýnlýðýmda oldu.
Eðer benimde sözlerime kendisi alýndýysa kusura bakmasýn özür dilerim.
3C i 30M kar ile tamamlayan bir þirketin; 4C bilançosunu en az 40M ile kapatmasýný ben beklerdim. 15M kapatarak tamamen þok etkisi yarattý bize. 3C de 30 milyon acýkladýðýnda yýlsonu 100M üzerinde açýklamasýný çok bekledim ama hissenin geri geliþi 70 lerde sürünüþü falan midemi bulandýrdý.
Bir þirketi gösteren mali verileridir. Buda bilançoda görülür. KY olarak bizde bilanço ve geleceðe yönelik hareket ederiz.
Kront un sorunlarý var. Faaliyet raporlarýnda isterseniz uzay madenciliði yapacam deyin , dünyanýn siber savunma gücü olacaðý deyin. Eðer bu bilançoya yansýmýyorsa anlamý yok.
Satýþýn artmasý gerek ( ciro) ; buna baðlý karýn artmasý lazým. EFK arttýkça HBK artar , oda fiyatý yukarý taþýr. Yoksa yönetimin söyledikleri olmayacak demiyorum. Yönetimin söyledikleri bilançolara yansýmýyor diyorum.
Ytd.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Yer Ýmleri