-
Bir firma dusunun, hic haber gondermiyor, ceyrek bilancolari bir anlam ifade etmiyor, cunku satislar son ceyrege otelenmis, ancak senede 1 bir seyler ogrenebiliyoruz.
Sonra bu firma 2 sene haber gondermedikten sonra ardi ardina haberler gondermeye basliyor ve devasa satislarindan birini one cekip her sey mukemmel havasi vererek hisse fiyatini yukari cikariyor.
Normal bir ulkede bu bir suctur arkadaslar. Benim kisisel olarak sikayet etmeme de gerek yok, ilgili merciler bunlari zaten incelemeliler. Sayin Yildiztozu'nun belirttigi gibi, eger bilancoya da bakamayacaksam ben, ona da guvenemeyeceksem, nasil sirket hakkinda cikarimda bulunacagim. Zaten sozlerinin, hedeflerinin hic biri tutmuyor, cikmayan gazlarina bakarak mi hareket edecegim. Sistiniz, sistiniz...hic mi agriniza gitmiyor.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri