O kadar düþtünki hangi sermaye seni yukarý çýkartacak merak ediyorum...
17.29 *3 = 51,87 Tl yapýyor....
Hangi arkadaþ 109 dan aldýysa þansýný þey edeyim 1 ay beklese yarý fiyattan alýrdý
Bizde yedik... Bu kaðýdý 400 günde topladýlar haberle yukarý sürüp satýþý verdiler.
Yazdýklarým Yatýrým tavsiyesi deðildir.Kendi düþüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Sasa 2016 yýlý piyasa deðeri 1 milyar tl
Þu an piyasa deðeri 240 milyar tl.
Erdemoðlu istese, servetinin sadece yüzde 1 ile ( yüzde 10 bile demiyorum) bu opersayonlarý yapanlarý tarihin tozlu sayfalarýna gönderir. Bunlar, Erdemoðlunun yaptýðý servet ile kýyaslandýðýnda, küçük paralarýn peþindeyken, Erdemoðlu milyar dolarlýk iþ adamý oldu hem de son 5 senede.
Türkiye'nin en zengini 5,3 milyar dolarlýk servetiyle Ýbrahim Erdemoðlu oldu
https://www.odatv4.com/guncel/turkiy...lu-oldu-278620
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Yiyor ama çalýþýyor diyolla....
YATIRIM , harcadýktan sonra kalaný biriktirme deðil , Birikimi ayýrýp kalaný harcamaktýr...
Alacatel , türk telelom ile sözleþme yapmýþ. Alctl tavan oldu þu an.
Sistem, Donaným, Yazýlým, Bakým ve Destek Hizmetleri Çerçeve Sözleþmesi kapsamýnda toplamda 46.322.225 ABD dolarý tutarýnda, PON ürünlerine iliþkin satýþ, bakým ve destek hizmetlerini içeren yeni bir iþ emri imzalanmýþtýr.
Hani yurtiçinde yerleþiklerin birbirleriyle dolar la sözleþme yapmasý yasaktý? Bu Alcatel nasýl dolarla sözleþme yapýyor?
Yoksa yasak lar sadece biizm þirket için mi geçerli?
Millet þakýr þakýr dolarla sözleþme yapýyor, tl ile deðil.
2 sene önceki turkcell kazýðýný hala unutamýyorum. Tam dolar dolar kurunun ve enflasyonun uçmasýndan önce , tl ile yapýlmýþtý sözleþme.
Çözümlerini, ürünlerini bedava fiyatýna satma hastalýðý var bu þirkette sanýrým.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1141646
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Son düzenleme : lionnes1; 27-04-2023 saat: 15:33.
Bilanço yarýn gelir mi aceba?
Gecen sene 26.04 de açýklamýþlardý. B.züðü sýkan açýklar.....
Ülkede böylesine yüksek enflasyon varken, deðil 3 aylýk bilançoyu , bu sene sonu yýllýk bilançoyu da umursamýyorum artýk . Ben 2 sene daha yani 2025 yýlý bilançosunu beklemeyi düþünüyorum.Hedefime erken gelirse de satarým, orasý ayrý.
pardon yanlýþ sayfa olmuþ...
Hazýr gelmiþken Allah be..... versin kaðýdaý bu hallere düþürenlere
diyip çýkýyorum.
Yer Ýmleri